Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rytmusov nenávidený rival: Prúser v Televíznych novinách Markízy!

V novom videoklipe rapera Rakbyho sa objavili aj policajné autá. Tie napokon mladíkovi poriadne zavarili. Zobraziť galériu (9)
V novom videoklipe rapera Rakbyho sa objavili aj policajné autá. Tie napokon mladíkovi poriadne zavarili. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Poriadne si zavaril! Nie je tomu tak dávno, čo sa Raper Rakby (24) alias Ramón Beňo dostal do konfliktu so známejším kolegom z brandže Patrikom Vrbovským (36). Rivali si vtedy na internete venovali zopár videí s poriadne štipľavým obsahom, všetko však bolo v rámci zákona. No to sa rozhodne nedá hovoriť o mladíkovom najnovšom klipe. V Televíznych novinách na Markíze totiž včera informovali o tom, že si ním provokatér spôsobil poriadne problémy u polície.

Pre poriadneho hip-hopera nie je porušovanie pravidiel žiadnou prekážkou! Týmto sa zrejme riadi aj mladý raper Rakby alias Ramón Beňo, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka svojmu konfliktu so známejším Rytmusom. Vo včerajších Televíznych novinách na Markíze totiž odznela informácia, že si svojím nerozvážnym konaním spôsobil poriadny problém. Za všetko môže jeho najnovší videoklip, ktorého premiéru ste si mohli pozrieť na topkách. 

Vo videu k piesni o bujarom žúre sa totiž objavili aj muži zákona v uniformách a policajné auto. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby mal k tomu raper povolenie. Služobné vozidlo a oblečenie však získal „nelegálne“. Kto konkrétne hudobníkovi auto poskytol, zatiaľ nie je známe. No podľa našich informácií sa už začalo vypočúvanie prvých ľudí a aj policajtov.

„Prípad prevzala inšpekcia Ministerstva vnútra. Ak to dovolí procesná situácia, poskytneme ďalšie informácie,“ povedal včera pre televíziu Markíza Ivan Netík z Ministerstva vnútra SR. Isté však je, že dotyčný policajt, ktorý auto a uniformy požičal, si vyrobil poriadny problém - čaká ho totiž istý vyhadzov. V horšom prípade dokonca obvinenie zo zneužitia právomoci verejného činiteľa. 

Zaujímavosťou však je, že účinkujúci v klipe si zrejme veľmi dobre uvedomovali, že ich konanie nie je v súlade s kostolným poriadkom. „Došli policajti, vypni to,“ zaznie na úplnom konci jednej zo scén. No ktovie, či si „hrdinovia“ z klipu vtedy uvedomovali, aké problémy si svojou nerozvážnosťou spôsobia. 

VIDEOklip k piesni Ranný Bubák v ktorom sa objavili policajné autá a uniformy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu