Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Konflikt s Rytmusom mu nestačil: Raper Rakby opäť púta pozornosť!

Raper Rakby spieva o homosexualite. Zobraziť galériu (4)
Raper Rakby spieva o homosexualite.

BRATISLAVA - Stal sa z neho bojovník za práva gayov? Raper Rakby alias Ramón Beňo (24) sa nedávno zviditeľnil slovnou prestrelkou s Patrikom Rytmusom Vrbovským (37). Aktuálne postupne predstavuje skladby zo svojho nového albumu, v ktorom zo seba odhaľuje viac, ako sa môže zdať. V duete so speváčkou Dominikou Mirgovou (22) upozorňuje na problematiku homosexuality.

Raper Rakby nedávno predstavil duet s Dominikou Mirgovou. Prekvapujúce je, že pieseň sa zaoberá homosexualitou. „Skladba je o tolerancii. Každý z nás je nejaký a tí, ktorí na našu inakosť poukazujú a vysmievajú sa z nej, tým to život vráti,” tvrdí Ramón. 

Za to, že odlišnú orientáciu ešte stále množstvo ľudí netoleruje, mladý spevák dokonca viní štát. „Za veľkú obmedzenosť môže náš malý štát. Nedáva ľuďom toľko, koľko by im mohol dať. A preto je tu každý sudca a zároveň kat,” rapuje Beňo.

On sám s inakosťou problém nemá. „Mám okolo seba veľa ľudí, každý je iný a každého si vážim preto, čo má vo vnútri. Farbu pleti, či orientáciu neriešim,“ prezradil umelec, ktorý sa na svojom prvom albume púšťa aj do vážnych tém. O tom, že sa nebojí povedať nahlas, čo si myslí, presvedčil už pred niekoľkými mesiacmi. Ako prvý reagoval na urážky zo strany Rytmusa, na ktorom nenechal nitku suchú

VIDEO: Rakbyho duet s Dominikou Mirgovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu