Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dohra sporného VIDEOklipu rapera Rakbyho: Policajta obvinili!

Policajt Marek zrejme dostane padáka Zobraziť galériu (2)
Policajt Marek zrejme dostane padáka (Zdroj: int)

NITRA - Inšpekcia ministerstva vnútra obvinila nitrianskeho policajta, ktorý požičal policajné auto na natáčanie videoklipu rapera Rakbyho. Podľa našich informácií ide o Mareka P. (26), ktorý sa kamarátstvom s hudobníkom netajil ani na sociálnych sieťach. Za prešľap mu teraz v službách polície hrozí takmer istý vyhadzov.

"Voči policajtovi M. P. zaradenom na Okresnom dopravnom inšpektoráte Nitra bolo vznesené obvinenie pre prečin porušovania služobných povinností a prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla," povedal hovorca rezortu vnútra Ivan Netík. Ako dodal, vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje.

Nitriansky krajský policajný riaditeľ Miroslav Michalčík v piatok 7. marca informoval, že 26-ročný policajt, ktorý je v služobnom pomere päť rokov, požičal služobné auto a dve uniformy bez súhlasu nadriadeného. „Konanie tohto policajta je v rozpore so všetkými zásadami služobnej činnosti a budeme ho radikálne riešiť,“ povedal Michalčík.

Je pravdepodobné, že išlo o kamarátsku výpomoc, ktorá ho teraz bude zrejme stáť miesto. Policajt Marek P. sa dobrými vzťahmi s raperom Rakbym netajil a na sociálnej sieti má množstvo fotografií ruka v ruke práve s týmto hudobníkom.

 

Dohra sporného VIDEOklipu rapera
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

 

Obvinenie z trestného činu hrozí aj osobám, ktoré vystupujú v klipe. Obvineného policajta čaká pravdepodobne aj prepustenie zo zboru.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu