Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bujarý žúr rapera Rakbyho: Sex s opachou!

Raper Rakby sa pri nakrúcaní videoklipu odviazal. Zobraziť galériu (5)
Raper Rakby sa pri nakrúcaní videoklipu odviazal.

BRATISLAVA – Kruté prebudenie! Raper Rakby (24) tvorí v súkromí pár so sexi tanečnicou Monikou Sakmanovou. Rána po jej boku musia byť teda určite príjemné. Vo svojom najnovšom videoklipe však poukázal na nočnú moru nejedného chlapa. V posteli sa totiž prebudil vedľa skutočne škaredej a tučnej príšery.

Súčasťou nového videoklipu Ramóna Beňa alias Rakbyho sú aj posteľné scény. Spoločnosť mu pri ich nakrúcaní ale nerobila žiadna sexi kráska. Dej videa totiž prezrádza, že svojský raper si užil vášnivý večer so škaredou a tučnou ryšavkou.   

Ako hovorí už aj samotný názov skladby – Ranný Bubák, je to o nepríjemnom prebudení sa vedľa cudzej a nie príliš atraktívnej ženy. Raper však týmto krokom nechcel uraziť žiadnu dámu, práve naopak. „Musel som navliecť parochňu na chlapa, pretože som potreboval vedľa seba skutočnú príšeru. Takú škaredú ženu by som nenašiel,” vysvetľuje Rakby.

V súkromnom živote má umelec po svojom boku sexi tanečnicu Moniku Sakmanovú, ktorá účinkuje v zoskupení Ladylicious. „Predtým, ako som klip zverejnil, tak som jej ho pustil. Vždy to tak robím. Má na to nos. Keď sa to páči jej, som spokojný a viem, že je dobrý,” uzavrel Rakby.

VIDEOklip k piesni Ranný Bubák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu