Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozídení exmilenci Maštalír a Pauhofová: Štítia sa jeden druhého?!

Dvojica sa k sebe správala v krátkom filme k projektu The School Dance chladne a odmerane. Zobraziť galériu (22)
Dvojica sa k sebe správala v krátkom filme k projektu The School Dance chladne a odmerane. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ako cudzí! Herci Slovenského národného divadla sa rozhodli podporiť tanečný projekt Petra Modrovského s názvom The School Dance. V súvislosti s tým vzniklo krátke propagačné video, v ktorom si zahralo množstvo umelcov z SND. Medzi nimi aj bývalí milenci Táňa Pauhofová (29) a Tomáš Maštalír (35). Zaujímavé je, že expartneri sa v klipe správali tak, akoby sa ani nepoznali.

Vlaňajší ročník tanečnej súťaže škôl The School Dance sa stretol s mimoriadnym úspechom. Do projektu sa zapojilo viac ako 4000 žiakov zo 182 škôl. Tanečník Peter Modrovský sa preto rozhodol, že podujatie zopakuje. A ešte ho vylepší.

Do propagácie tanečného projektu zapojil aj hercov Slovenského národného divadla. Tí sa nechali nahovoriť na nakrútenie krátkeho tanečného filmu, v ktorom stvárnili nezbedných školákov. Vladimír Kobielsky sa ako profesor snaží vo videu zaujať študentov. A to tak, že čas strávený po škole chce využiť príjemne a zároveň užitočne – tancom. Do triedy príde s nápadom, že sa zapoja do súťaže The School Dance. V závere filmu herci vytvoria tanečné dvojice. Všetci sa na seba tisnú a nacvičujú vystúpenie. No iba jeden pár sa správa chladne – bývalí milenci Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír. Dokonca sa jeden druhého ani nedotknú.

Expartnerov sme sa preto chceli opýtať, či medzi filmom a ich súkromím máme hľadať nejakú paralelu. „Prajem vám príjemný deň,“ odbil nás Maštalír, keď sme mu položili otázku. O nič viac sme sa nedozvedeli ani od herečky. Tá pre zmenu na naše telefonáty vôbec nereagovala. Podarilo sa nám však zistiť, že ich tanečne "popárovali" tvorcovia klipu. Dvojica s tým údajne nemala problém. Samotné prevedenie ich kreácií bolo však už len na nich. Je preto prekvapivé, že sa k sebe bývalí partneri správali ako cudzí, hoci podľa ich vlastných slov spolu v súkromí vychádzajú aj po rozchode dobre. 

Ak patrí Tomáš Maštalír k vašim obľúbeným hercom, podporte ho vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2012. Hlasovanie nájdeteTU!

Sledujte TOPKY TV: Krátky tanečný film k projektu The School Dance, v ktorom vystúpilo množstvo hercov.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Petrom Modrovským a Adelou Banášovou o projekte The School Dance.

Modrovsky a Banasova Shool dance

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu