Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polnišová nestačila: Táto sexi kočka mieri do vynovenej Partičky!

Agi Gubíková má vo svojom archíve aj takéto provokatívne fotografie. Zobraziť galériu (9)
Agi Gubíková má vo svojom archíve aj takéto provokatívne fotografie.

BRATISLAVA – Šarmantná posila! Už čoskoro sa na obrazovkách Jojky objaví nový javiskový sitkom s názvom Kukátko. Ten by mal potešiť najmä priaznivcov relácie Partička, keďže v ňom účinkujú práve umelci zo zrušenej markizáckej relácie. Stabilnú zostavu improvizátorov však posilní aj herečka maďarskej národnosti Agi Gubíková (36), ktorá má sexepílu na rozdávanie.

Máme sa na čo tešiť! Zabávači a improvizátori z obľúbenej relácie Partička sa zhruba po ročnej prestávke vracajú na televíznej obrazovky. Neuvidíme ich však na Markíze. Ako sme totiž už v minulosti informovali, Dano Dangl prešiel so svojím tímom do konkurenčnej Jojky.

Novým projektom ‘partičkárov’ je javiskový sitkom s názvom Kukátko. V ňom pôjde o príbeh dvoch odlišných domácností. Rozprávačom bude opäť Dangl, ktorý v spolupráci s publikom môže ovplyvňovať dej.

Novinkou je aj to, že Petra Polnišová už medzi skupinkou zabávačov nebude jedinou ženou. Tím posilní sexi herečka maďarskej národnosti Agi Gubíková. „Na nakrúcanie sa veľmi teším. Dúfam, že budeme mať radosť z hry a to bude baviť aj divákov,” prezradila nám pred prvým predstavením.

Okrem atraktívnej pracovnej ponuky má Agi radosť tiež z toho, že bude spolupracovať s tímom, ktorý má rada. „Veľmi sa teším, že sa budem pozerať do očí mojich spolužiakov. Veď s chalanmi som skončila VŠMU v roku 1999. Joj, ako to bolo dávno. Ale tie ich šibalské pohľady sa nezmenili. Ani ich radosť z hry a improvizácie,” uzavrela sympatická herečka, ktorá sa môže pochváliť výstavnými nohami a štíhlou postavou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu