Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hana Vagnerová sa vyzliekla pred kamerami

Hana Vagnerová očividne nemá s nahotou žiaden problém. Zobraziť galériu (7)
Hana Vagnerová očividne nemá s nahotou žiaden problém.

BRATISLAVA – Za svoje telo sa nehanbí! Hanu Vagnerovú (30) si mnohí Slováci spájajú najmä s jojkárskym seriálom Odsúdené, kde stvárnila postavu Bárbi. Mladá Češka má však na konte účinkovanie vo viacerých projektoch. Naposledy sa objavila v cykle s názvom Škoda lásky, ktorý nedávno odvysielala Česká televízia. A brunetka pred kamerami predviedla nielen herecké nadanie, ale i svoje nahé krivky.

Nahota a intímne scény sú neodmysliteľnou súčasťou seriálovej či filmovej tvorby. Oba prvky nechýbali ani v seriáli z väzenského prostredia - Odsúdené, v ktorom účinkovala aj mladá Češka Hana Vagnerová. Tam si strihla mierne lesbickú scénku s Elenou Podzámskou.

Najnovšie predviedla herečka svoje pôvaby počas nakrúcania cyklu Škoda lásky. Hanba a rozpaky v tomto prípade išli znovu bokom. Hana vystavila do kamier svoj oblý zadoček i prsia. „Mnohé herečky používajú na takéto scény dablérky. Hanka sa rozhodla túto možnosť nevyužiť a ukázala svoje vlastné telo,” prezradil pre český denník Aha! zdroj prítomný na nakrúcaní seriálu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu