Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá Češka nahá na Markíze: Sexi scény vo vani!

Hana Vagnerová nemá problém s nahotou. Vyzliekla sa vo filme Bathory (vpravo hore), ale aj v seriáli Expozitúra (vpravo dole). Zobraziť galériu (8)
Hana Vagnerová nemá problém s nahotou. Vyzliekla sa vo filme Bathory (vpravo hore), ale aj v seriáli Expozitúra (vpravo dole).

BRATISLAVA – Ukázala sa v Evinom rúchu! Herečka Hana Vagnerová (29) očividne nemá problém s nahotou. Potvrdila to aj počas nakrúcania kriminálneho seriálu Expozitúra, ktorý v týchto dňoch vysiela televízia Markíza. Zvodná brunetka si v dnešnej časti dopraje horúci kúpeľ a práve počas neho predvedie všetky svoje pôvaby.

Opäť ukázala prsia! Herečka Hana Vagnerová vystavila svoje nahé telo na obdiv už viackrát. Brunetka odhalila prednosti napríklad v jojkárskom seriáli Odsúdené, ale aj vo filme Bathory. Obrovskú dávku sexepílu najnovšie predvedie aj v českej kriminálke s názvom Expozitúra, ktorú v týchto dňoch vysiela televízia Markíza.

Vagnerová v úlohe vyšetrovateľky Terezy zažíva psychicky náročné chvíle a má problémy so spánkom. Situáciu sa snaží riešiť napríklad aj horúcim kúpeľom vo vani plnej vody. Počas týchto scén ju tvorcovia pochopiteľne vyzliekli donaha a tento pohľad dopriali aj televíznym divákom. Ako režisér kriminálky v súvislosti s tým prezradil, priaznivci mladej brunetky sa majú na čo tešiť.„Do scénara sme jej napísali nejaké posteľné scény. Diváci ju uvidia vo veľmi erotickej bielizni a taktiež aj v Evinom rúchu,“ povedal k tomu Josef Klíma. Vy sa o pôvaboch Hany Vagnerovej môžete presvedčiť už dnes večer na Markíze.

Tip: Pozrite si kriminálku Expozitúra. Presný čas vysielania nájdete na našej stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu