Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyparádená Mojsejová sa pustila do sudcov: Žiadny nezostal ušetrený!

Nora Mojsejová dorazila na súd v luxusnej bundičke. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová dorazila na súd v luxusnej bundičke.

KOŠICE - Dala si záležať! Nora Mojsejová dnes opäť stála pred súdom. Pred časom bola totiž v jednej zo svojich káuz zbavená obvinenia, čo sa ale nepáčilo prokurátorovi a odvolal sa. Práve o jeho námietke sa malo rozhodovať. Pochudnutá podnikateľka sa opäť dostavila do siene vyparádená. Pozornosť pútala najmä luxusnou fialovou bundou s kožušinou. Hladinu ale rozvírila aj svojím konaním. Vzniesla totiž námietku zaujatosti voči úplne všetkým sudcom Krajského súdu v Košiciach.

Pochudnutú postavu si užíva! Nora Mojsejová už pred umiestnením do väzby zhodila dosť kíl. Ďalšie išli dole za mrežami. Podnikateľka vďaka tomu chodí na súd náležite vymódená. Na utorkové pojednávanie na seba nahodila luxusnú bundičku s kožušinou, ktorá určite nebola lacná. Upravené obočie a nechty sú u nej samozrejmosťou. 

A podarilo sa jej dokonca dosiahnuť aj malé víťazstvo. Konanie bolo vytýčené kvôli oslobodzujúcemu rozsudku v kauze neodvedenia daní a poistného pri kúpe ekonomického softvéru. Voči tomu sa ale prokurátor odvolal a súdny proces musel pokračovať ďalším pojednávaním. 

Nora Mojsejová a jej právnička sa ho však rozhodli pozastaviť. Vzniesli námietku zaujatosti voči všetkým sudcom Krajského súdu v Košiciach. „Žiadame o odročenie, kým o našej námietke nerozhodne Najvyšší súd,“ povedala advokátka. Slovo dostala aj samotná podnikateľka. „V médiách krajský hovorca prokuratúry hrubo urazil moju osobu a vyjadril sa, že som robila daňové podvody a dokonca som dala faktúru prokurátorovi. Preto trvám na rozhodnutí v tejto veci od Najvyššieho súdu. Námietku sme vzniesli včas, už 11. marca a predmetná reportáž bola uverejnená v televízii 4. marca. Podali sme aj žalobu na civilný súd,“ uviedla pred sudcom. 

Po krátkej prestávke bolo tejto žiadosti vyhovené. Odvolávacie pojednávanie je tak odročené až do rozhodnutia Najvyššieho súdu. Mojsejová zostáva vo väzbe, v ktorej je už od 3. septembra kvôli inej kauze. O prepustenie sa usilovala viackrát, ale neúspešne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu