Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Marianna Ďurianová v televízii Joj nemôže na obraz

Marianna Ďurianová si ešte počká, kým bude môcť zasadnúť pred jojkárske kamery. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová si ešte počká, kým bude môcť zasadnúť pred jojkárske kamery.

BRATISLAVA - Tak ľahko to nepôjde! Televízia Markíza v piatok oznámila odchod Marianny Ďurianovej (37) zo svojich radov. Diváci Jojky, kam moderátorka prestupuje, však jej tváričku na obrazovkách tak skoro neuvidia. Blondínku totiž zaväzuje zmluva s vedením v Záhorskej Bystrici, ktorú nemôže porušiť. Dohoda hovorí o tom, že sa na konkurenčnej stanici bude môcť objaviť až o dva mesiace.

Marianna Ďurianová chýbala na markizáckych obrazovkách od júna 2012. Kvôli tehotenstvu a pôrodu nastúpila do Televíznych novín až po takmer roku a pol - v novembri 2013. No dlho sa tam neohriala. V piatok dala v Markíze výpoveď. Namierila si to do konkurenčnej Jojky.

Ďurianová si však na svoj debut u konkurencie bude musieť počkať. Keďže bola v Záhorskej Bystrici internou zamestnankyňou, televízia ju nechcela pustiť zo dňa na deň. A to i napriek tomu, že to podľa našich informácií mala plavovláska v pláne. Marianna sa preto musí zmieriť so štandardnou dvojmesačnou výpovednou lehotou. „Z obrazoviek odíde koncom februára, ale v Jojke sa nesmie objaviť ešte ďalší mesiac. V marci si bude čerpať dovolenku a voľná je až od apríla,” povedal nám zdroj z televízie. 

Našťastie, aj s týmto obmedzením blondínka ešte stihne relatívny začiatok jarnej sezóny, kedy sa zvyknú spúšťať nové relácie. Podľa našich zistení by mala mať na Kolibe vlastnú reláciu. Nie je vylúčený ani spoločný projekt s Pavlom Bruchalom. „V tejto chvíli vieme povedať, že bude moderovať formát v hlavnom vysielacom čase. Všetky podrobnejšie informácie o samotnej relácii, kedy sa spustí a tých zvyšných päť miliónov otázok zodpovieme neskôr,“ vyjadril sa k novému pracovnému zaradeniu Marianny Ďurianovej generálny riaditeľ Jojky František Borovský. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu