Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čas je neúprosný: Jožo Pročko smúti pri pohľade na tento záber!

Ratolesti Joža Pročka. Dcéra Zuzana a syn Michal už dávno nie sú malými deťmi. Uvedomuje si to aj hrdý otecko. Zobraziť galériu (4)
Ratolesti Joža Pročka. Dcéra Zuzana a syn Michal už dávno nie sú malými deťmi. Uvedomuje si to aj hrdý otecko. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Už to dávno nie sú malé deti! Jožo Pročko (48) sa s priateľmi rád delí prostredníctvom sociálnej siete Facebook o novinky z profesionálneho a aj súkromného života. Výnimkou nie sú ani fotky z rodinného albumu. Pred pár dňami sa svojou rodinkou pochválil záberom spred niekoľkých rokov, na ktorom pózuje s ratolesťami a porovnal ho s aktuálnejšou snímkou. Pri pohľade na koláž si hrdý otecko uvedomil, ako ten čas rýchlo letí.

Nedávno ich ešte vozil v kočíku, dnes sú z nich už „dospeláci“! To, že čas naozaj letí, si mnohí všimnú až pri pohľade na svoje deti. Pred pár dňami si tento fakt uvedomila aj bývalá hviezda televíznych obrazoviek. Jožo Pročko na sociálnej sieti totiž zverejnil fotku spred niekoľkých rokov, na ktorej pózuje s ratolesťami, pričom ju porovnal s titulkou časopisu z obdobia, keď stál magazín 20 SK. 

Pri pohľade na rodinnú koláž humorista nedokázal uveriť, ako rýchlo tie roky ubehli. „Čas je neúprosný a tak si želám do nového roka trochu časopriestoru,“ vtipne, no so štipkou nostalgie okomentoval túto rodinnú koláž. Podobné slová volil, aj keď sme ho oslovili. „Ide to veľmi, veľmi rýchlo. Človek si ani nestihne všimnúť, že zostarol,“ povedal pre topky.sk zabávač. 

Syn Michal, kedysi malý nezbedník so šibalskými očami, má dnes 20-rokov a študuje na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Ako nám však prezradil, pôvodne ho lákala - podobne ako otca - Vysoká škola múzických umení. „Popri škole sa venujem DJ-ingu, chodím po rôznych akciách a občas robím aj zvukára, napríklad na otcových divadelných predstaveniach. Chcel som to ísť aj študovať, no už bolo neskoro. Je to moja veľká záľuba, povedal pre topky.sk mladší Pročko. No nezabudol poznamenať, že jeho najväčším záujmom je rozhodne priateľka Radka. „Veľmi ju ľúbim,“ povedal zamilovaný mladík. 

V tejto rodine sa zrejme vzťah k umeniu dedí z generácie na generáciu. Dcérka Zuzana má totiž tiež namierené na umeleckú školu. „Momentálne som v maturitnom ročníku, no potom by som chcela skúsiť herectvo. Onedlho ma čakajú príjímačky a budem sa snažiť, aby to vyšlo. Veľmi by som sa tomu chcela venovať,“ prezradila sympatická plavovláska, ktorá má doposiaľ skúsenosti iba z otcových divadelných predstavení.

Roky neúprosne letia a pri pohľade na túto koláž si to uvedomil aj Jožo Pročko. Na snímkach je so svojimi deťmi Michalom a Zuzanou.
Zobraziť galériu (4)
Roky neúprosne letia a pri pohľade na túto koláž si to uvedomil aj Jožo Pročko. Na snímkach je so svojimi deťmi Michalom a Zuzanou.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu