Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SND urobilo z hercov kreslené postavičky: Spoznávate Studenkovú, Fialovú a ďalších?

Zľava: Tomáš Maštalír, Petra Vajdová, Zuzana Fialová, Zdena Studenková a Martin Huba ako maľované postavičky. Zobraziť galériu (6)
Zľava: Tomáš Maštalír, Petra Vajdová, Zuzana Fialová, Zdena Studenková a Martin Huba ako maľované postavičky.

BRATISLAVA - Ako z rozprávky! Túto vetu si zrejme pri pohľade na plagát nového predstavenia SND s názvom Buddenbrookovci povedia viacerí. Herci sú na ňom totiž zobrazení ako maľované postavy. Zdena Studenková (59), Zuzana Fialová (39)... Podarí sa vám identifikovať všetkých umelcov?

Ako z knihy! Mnohí z nás si v detstve priali byť aspoň na chvíľu súčasťou niektorého z príbehov, ktoré sme si pred spaním čítali. Tento sen sa po rokoch splnil hercom z "národného". Teda aspoň do istej miery. Niekoľko tvárí SND sa totiž kvôli hre Buddenbrookovci premenilo na maľované postavy. V tejto polohe hviezdia na plagátoch k novému predstaveniu.

Na prvý pohľad by známych protagonistov možno spoznal iba málokto, no má to svoje vysvetlenie. Akademickej maliarke Kataríne Vavrovej totiž nešlo o klasické portréty, ale prostredníctvom maľby chcela zobraziť charaktery postáv. Stačí sa však na obraz zadívať poriadne a hneď je to jasné. Schválne, podarilo sa vám identifikovať všetkých hercov?

Zľava: Tomáš Maštalír, Petra Vajdová, Zuzana Fialová, Zdena Studenková a Martin Huba
Zobraziť galériu (6)
Zľava: Tomáš Maštalír, Petra Vajdová, Zuzana Fialová, Zdena Studenková a Martin Huba

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu