Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nestarnúca Studenková oslavuje 60-ku: Takto si narodeninový deň nepredstavovala!

Zdena Studenková svoj veľký deň netrávi zrejme tak, ako si predstavovala. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková svoj veľký deň netrávi zrejme tak, ako si predstavovala.

BRATISLAVA - Legendárna slovenská herečka Zdena Studenková oslavuje okrúhle 60. narodeniny. No hoci by dnešný deň mal byť pre ňu výnimočný a úplne bezchybný, nemá taký priebeh, aký by si zrejme umelkyňa predstavovala. Svoj sviatok totiž trávi sama, v nemocnici a behaním po lekárskych vyšetreniach.

Pri pohľade na nestarnúcu slovenskú herečku Zdenu Studenkovú by len málokto tipoval, že má už 60. rokov. A predsa... Mladistvo pôsobiaca umelkyňa dnes oslavuje okrúhle jubileum. To však neprežíva tak úplne podľa predstáv. Svoj veľký deň totiž trávi na chodbách nemocnice. 

Prezradila to v rozhovore pre rádio Best FM. „Zastihli ste ma práve pred vchodom do nemocnice, kde idem na kontrolu, respektíve si musím vypýtať ešte PN-ku na predstavenia, ktoré nemôžem hrať kvôli zlomenej ruke. No strašné, fakt,“ povedala v popoludňajšej šou s Ďurom Turisom a Petrou Podkonickou Studenková. Tá dnešný deň trávi úplne sama. 

„Bohužiaľ tým, že Branko nie je v Bratislave, ale niekde na východe, kde má koncert, tak som oslavu s priateľmi mala v predstihu. S rodinou budem robiť na konci tohto týždňa, no a dnes si odabsolvujem také kadejaké spoločenské povinnosti u lekára,“ prezradila umelkyňa, ktorú v týchto dňoch trápi zlomené zápästie. „Spadla som, no viete. Netuším, či už nedržím celkom pokope, ale šmykla som sa,“ opísala svoj úraz blondínka. 

Náplasťou na bolestivý zážitok však určite bude luxusný darček, ktorý herečka k svojmu jubileu dostala. „Dostala som nádherný briliantový prsteň. Taký veľký, trblietavý, krásny briliantový prsteň. No taký, že hneď ako sa pozriete naň, tak viete, že to nie je sklíčko,“ pochválila sa Studenková. Žeby už čoskoro plánovala svadbu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu