Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zamilovaná Belányiová je v tom až po uši: Po rozvode so Žigom konečne žiari!

Andrea Pálffy-Belányiová sa netají tým, že je zamilovaná. Zobraziť galériu (5)
Andrea Pálffy-Belányiová sa netají tým, že je zamilovaná.

BRATISLAVA – Zázračne opeknela! Jojkárska moderátorka Novín o 12:00 Andrea Pálffy-Belányiová (36) si svoje súkromie chráni. Potvrdila to aj v čase, keď sa rozvádzala s bývalým hokejistom Žigmundom Pálffym (41). V uplynulých mesiacoch ale v jej milostnom živote došlo k výrazným zmenám, ktoré už ututlať nedokáže. Sympatická brunetka totiž vďaka novému partnerovi doslova žiari.

Láska jej prospieva! Začiatkom roka 2012 sme vás na topkách informovali o tom, že Andrea Pálffy-Belányiová a Žigmund Pálffy sa rozviedli. Hoci ani jeden z nich nechcel tieto informácie komentovať, je zrejmé, že bývalí partneri už dlhší čas žijú každý po svojom.

Moderátorka sa najnovšie netají tým, že po nevydarenom manželstve sa jej život otočil k lepšiemu. Uplynulý rok bol pre ňu príjemný. „Postupne išiel, išiel a sa zlepšoval a zlepšoval. Myslím, že ho v hlave vyhodnotím celkom pozitívne,” prezradila nám Andrea s úsmevom. Na ten má naozaj dobrý dôvod, pretože sa v priebehu uplynulých mesiacov stihla opäť zaľúbiť.

Belányiovej nový priateľ sa volá Miroslav a živí sa ako advokát. Podobne ako tmavovláska je rozvedený, no na rozdiel od nej má z predchádzajúceho manželstva až tri deti. Keď sme však chceli od jojkárky zistiť, ako sa dala so svojou láskou dokopy, bola na slovo skúpa. „Naozaj by som o tom nerada hovorila. Jedine vám poviem, že áno, mám priateľa, ale viac naozaj nie,” uzavrela Andrea, ktorá je v novom vzťahu očividne spokojná a šťastná.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Andreou Pálffy-Belányiovou.

Rozhovor s Andreou Pálffy-Belányiovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu