Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďurianová ide do Jojky: Čo na to Kmotríková, Belányiová a ďalšie?

Moderátorky televízie Joj o novej posile v televízii nevedeli. Zobraziť galériu (9)
Moderátorky televízie Joj o novej posile v televízii nevedeli. (Zdroj: tv joj/Ján zemiar)

BRATISLAVA - V prísnom utajení! Ako sme vás na topkách už informovali, Marianna Ďurianová (37) dala v televízii Markíza po 13 rokoch výpoveď. Jej ďalšie kroky smerujú do konkurenčnej Jojky. Akú reláciu bude blondínka moderovať, je v tejto chvíli otázne. Oslovili sme preto jej nové kolegyne, aby nám prezradili, či sa neboja o svoje stabilné miesto a čo na tento nečakaný prestup hovoria. Moderátorky z Koliby však zostali v šoku - o markizáčkinom prestupe sa dozvedeli až od nás.

Ako sme vás včera na topkách informovali, po Pavlovi Bruchalovi sa rozhodla opustiť Markízu aj ďalšia jej dlhoročná tvár Marianna Ďurianová. Tá, podobne ako jej kolega, má teraz namierené ku konkurencii. Akú reláciu bude moderátorka uvádzať, však Jojka v tejto chvíli nekomentuje.

Do úvahy prichádza v tejto súvislosti viacero alternatív. Televízia by blondínku mohla obsadiť do hlavnej spravodajskej relácie a vytvoriť tretiu moderátorskú dvojicu. No reálne sú aj možnosti, že zaujme miesto po boku Dany Strculovej a Andrey Belányiovej v Novinách o 12:00, alebo Anety Sedlmair-Pariškovej a Hany Gallovej v Novinách o 17:00. Najhorším scenárom pre zabehnuté moderátorky z Koliby by však bola výpoveď pre jednu z nich. 

Oslovili sme preto Ďurianovej budúce kolegyne. Pýtali sme sa, čo na tento prestup hovoria, či v markizáčke cítia konkurenciu a či sa neboja o svoj flek. Zaujímavosťou je, že ani jedna z jojkárok až do nášho telefonátu netušila o Marianninom prestupe do ich radov.

Kmotríková s moderátorkami v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Hana Zavřelová-Gallová (31), moderátorka relácie Noviny o 17:00

Mariannu Ďurianovú som vnímala, už keď bola u konkurencie. Mala som ju rada. Nedávno sme mali tú možnosť sa stretnúť aj osobne a príjemne sme sa porozprávali o takých mamičkovských veciach. Verím, že bude pre televíziu Joj prínosom a že to bude medzi nami všetkými klapať. Vôbec nemám obavy, že by prišla a mala nejaké móresy. Myslím si, že táto práca je o tom, že vždy môže prísť niekto, kto bude na obraze zaujímavejší, ale keby sme sa mali teraz na každého pozerať ako na konkurenciu, tak by sme sa asi zbláznili. Absolútne netuším, či ma nahradí v Novinách o 17:00 a priznám sa, že to ani neriešim. Chcem, aby sme sa na seba pozerali ako kolegyne, nie ako rivalky. 

Kmotríková s moderátorkami v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Dana Strculová (24), moderátorka relácie Noviny o 12:00

Ak sa s ňou vedenie naozaj dohodlo, tak vedia, prečo to robia. Myslím si, že svoju prácu robím dobre a ak by to malo posilniť naše postavenie na trhu, tak budem veľmi rada. Ale o tom, aká bude moja budúcnosť v televízii, nech rozhodnú diváci a vedenie. 

Kmotríková s moderátorkami v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Lucia Barmošová (31), moderátorka relácie Veľké noviny

Mariannu aj Paliho Bruchalu poznám osobne, sú kamaráti aj mojej sestry Kvetky. Sú profesionáli a navyše nekonfliktní ľudia. A takýchto  u nás vítame. Konkurencia bola, je, aj bude. Tak to má byť!

Kmotríková s moderátorkami v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Andrea Pálffy-Belányiová (36), moderátorka relácie Noviny o 12:00

Vôbec o tom neviem, tak sa k tomu neviem ani vyjadriť. S Mariannou sa veľmi dobre poznáme. Neviem, čo by som vám k tomu viac povedala. So všetkými otázkami sa obráťte na naše PR oddelenie.

Kmotríková s moderátorkami v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky.sk)

Aneta Sedlmair-Parišková (40), moderátorka relácie Noviny o 17:00

Na naše telefonáty a esemesky nereagovala.

Kmotríková s moderátorkami v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV JOJ)

Adriana Kmotríková (42), moderátorka relácie Veľké noviny

Áno? Ja o tom vôbec neviem. Ale s Mariannou veľmi dobre vychádzam. Stretli sme sa dokonca nedávno aj na Donovaloch a dobre si rozumieme. Som zvedavá, akú reláciu bude uvádzať. Na to, či ma môže nejako ohroziť, vám neviem odpovedať, nie som týždeň v práci, takže sa uvidí v pondelok. Ale musím povedať, že ak je to pravda, tak sa na ňu ako na osobu veľmi teším. Aj s Palim Bruchalom sme kamaráti. Ja mám v Markíze veľa dobrých kamarátov a ak v Jojke pre nich máme miesto, tak ich rada privítam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu