Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vojna krások s porotcom Slávikom: Jaro, toto má byť pomsta?!

Dievčatá z Forsomeone si myslia, že kritika Jara Slávika súvisí s tým, že odmietli, aby im robil manažéra. Zobraziť galériu (5)
Dievčatá z Forsomeone si myslia, že kritika Jara Slávika súvisí s tým, že odmietli, aby im robil manažéra.

BRATISLAVA – Nechceli, vyleteli! Nedeľňajšie vysielanie šou Česko Slovensko má talent nebolo len o radosti z postupu do finále. V súvislosti s vystúpením speváckej formácie Forsomeone totiž v súťaži panovala poriadne dusná atmosféra. O tú sa pričinil najmä porotca Jaro Slávik (39), ktorý výkon krások drsne skritizoval. Mladé interpretky sa preto cítia ukrivdené. Producentove slová vnímajú ako trest za to, že s ním ako manažérom odmietli spolupracovať.

Galéria: Fotoreportáž z druhého semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent

Krásky z Forsomeone neuvidíme vo finále šou Česko Slovensko má talent. Hoci boli dievčatá už od začiatku radené medzi adeptky na popredné priečky v súťaži, cez semifinále sa ďalej nedostali. Nezáujem zo strany divákov však nebolo to jediné, z čoho boli sklamané. Veľmi ich totiž zarazilo aj drsné hodnotenie porotcu Jara Slávika.

„Bolo to ploché ako zadok starej Viedenčanky. Vy ste zničili potenciál, ktorý ste vybudovali v divadle,” poznamenal bez okolkov Slávik, ktorý dievčatám tiež vyčítal, že ich číslo nebolo vôbec moderné. Zaujímavosťou ale je, že počas divadelného kastingu účinkovali s pesničkou Never Ever od All Saints z roku 1997, pričom vtedy bol nimi maximálne uchvátený. Mnohým sa preto zdala jeho kritika až prehnane tvrdá.

V nadväznosti na to naznačila v pondelok dopoludnia Alžbeta Ferencová z Forsomeone, čo je podľa nej dôvodom Jarovho kritického hodnotenia. „Odmietni "managera" a skončíš ako Viedenčanka s plochou riťou. Ach jaj. Aj tak všetkým ďakujeme za podporu,” napísala na sociálnej sieti. Jej slová teda navodzujú dojem, že Slávik chcel dievčenskú formáciu zastupovať - podobne ako množstvo ďalších účinkujúcich z talentovej súťaže, no slečny ho odmietli.  

Keď sme Alžbetu oslovili, aby nám svoje tvrdenia vysvetlila, zverejnenie tejto kauzy prehodnotila. „Nechcela by som nič riešiť. Bola to moja emócia a nechcem, aby to bolo nejakým spôsobom zverejnené alebo riešené. Ani sa k tomu vlastne nevyjadrujem,” poznamenala Ferencová. Hneď po ukončení telefonátu spomínaný príspevok zo svojho profilu na Facebooku vymazala. V súvislosti s obvineniami sme oslovili aj Slávika. „Nežartujte so mnou, prosím Vás. Nemám na fóriky čas. Vážne,” reagoval na naše otázky prostredníctvom sms správy porotca.

Alžbeta Ferencová z Forsomeone si na sociálnej sieti zverejnila takýto status.
Zobraziť galériu (5)
Alžbeta Ferencová z Forsomeone si na sociálnej sieti zverejnila takýto status.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu