Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nepríjemné zranenie krásky z Paneláku: Dokaličila si sexi zadoček!

Pobyt pri vode sa pre Alžbetu Ferencovú, ktorá si hovorí Betty, skončilo bolestivým zranením.  Zobraziť galériu (6)
Pobyt pri vode sa pre Alžbetu Ferencovú, ktorá si hovorí Betty, skončilo bolestivým zranením. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Au, to muselo bolieť! Toto si zrejme pomyslí mnoho ľudí, keď sa pozrie na zranenie Alžbety Ferencovej (22), známej aj ako Betty z jojkárskeho Paneláku. Letné kúpanie sa totiž pre tmavovlásku skončilo nešťastne. Keď chcela vojsť do vody, podarilo sa jej rozrezať si zadok.

Rovnako ako väčšina ľudí, aj Alžbeta Ferencová trávi horúce letné dni pri vode. No ten posledný sa pre ňu neskončil najšťastnejšie. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, tmavovláska, ktorá v seriáli Panelák stvárňuje dcéru nešikovného stavbára Gejzu, sa totiž v jazere nepríjemne zranila. A stačili jej na to len krátke tri minúty.

„Snažila som sa ísť do vody, ale nechcela som skočiť. Tak som sa snažila po móle pomaly skĺznuť, ale nebol to dobrý nápad. Bolo tam totiž nejaké železo a rozrezala som si celý zadok,“ prezradila pre topky.sk ubolená Ferencová. „Nebola som tam ani 3 minúty a toto sa stalo,“ dodala. 

Hoci spočiatku to vyzeralo aj na štichy, napokon sa lekári rozhodli pre iné riešenie. „Ranu mi najprv chceli zašívať, ale nakoniec to vydezinfikovali a stiahli takými náplasťami. Našťastie to teda nemuseli zašívať. To by som asi neprežila,“ zverila sa speváčka z formácie Forsomeone. „Teraz to bolí, lebo sa okolo toho robí modrina. Nemôžem na tej strane ani ležať,“ povedala nám Betty, ktorá na osvieženie vo forme kúpania môže minimálne na najbližší týždeň zabudnúť.

Alžbetu Ferencovú po nepríjemnom zranení utešovali kolegyne zo skupiny Forsomeone.
Zobraziť galériu (6)
Alžbetu Ferencovú po nepríjemnom zranení utešovali kolegyne zo skupiny Forsomeone.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu