Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Životné sklamanie koktavého víťaza jojkárskeho Talentu: Prečo ho obrali o výhru?!

Miroslav Sýkora si už ostatné ceny prevzal, no vystúpenia v šou Britain's got Talent sa zrejme nedočká. Zobraziť galériu (6)
Miroslav Sýkora si už ostatné ceny prevzal, no vystúpenia v šou Britain's got Talent sa zrejme nedočká.

BRATISLAVA - Nič z toho! Jedným z hlavných lákadiel uplynulého ročníka šou Česko Slovensko má Talent bol sľub, že víťaz bude účinkovať v britskej verzii projektu. No vyzerá to tak, že zo zaujímavej výhry napokon nič nebude. Podľa najnovších informácií totiž s výhercom Miroslavom Sýkorom (25), ktorý má rečovú vadu, za hranicami našej krajiny nerátajú. Ako sme sa dozvedeli, musí sa uspokojiť so súkromným stretnutím s tvorcom Simonom Cowellom (54). Na hviezdne vystúpenie v zahraničí pred zrakmi miliónov divákov môže zabudnúť.

Už je to pomaly pol roka, čo sa Miroslav Sýkora stal absolútnym víťazom štvrtej série šou Česko Slovensko má Talent. Operný spevák, ktorý zaujal celé Slovensko, získal výhru v hodnote 50 000 eur. Jednou z cien malo byť okrem stretnutia s tvorcom svetoznámeho formátu Got Talent Simonom Cowellom aj vystúpenie v britskej verzii projektu. No ako sa hovorí - sľuby sa sľubujú...

Hoci sa mal Slovák objaviť v blížiacich sa živých prenosoch ôsmej série Britain's Got Talent, najnovšie informácie hovoria o tom, že sa vystúpenia za hranicami našej krajiny nedočká. A milióny divákov pred televízormi jeho nadanie neuvidia. Pre víťaza slovenskej verzie projektu totiž britskí tvorcovia v šou nenašli priestor. A to je pre neho rana pod pás.

Tieto informácie nám potvrdil aj samotný súťažiaci. „K celej veci by som sa iba toľko chcel vyjadriť, že som z toho sklamaný. Televízia mi nič nevysvetlila (ak myslíte Primu alebo Jojku) a myslím si, že ja nemám čo vysvetľovať. Mali by ste sa opýtať anglickej strany. Od nich ma kontaktoval pán Luis Pulido a napísal mi, že z dôvodu časovej tiesne to v tomto roku nebude možné uskutočniť, iba možno v roku 2015,“ povedal pre topky.sk Sýkora. 

No zdá sa, že samotná Jojka s realizáciou vystúpenia neráta. Podľa televízie na Kolibe je už totiž všetko splnené. „Miroslav Sýkora sa v Londýne stretol so Simonom Cowellom a naplnil tak svoju výhru. Vo februári si prevzal v Michalovciach ďalšiu časť výhry - auto. Ako o ňom sám povedal, je to jeho ‚prvá láska‛,“ reagovala pre topky.sk hovorkyňa stanice Lucia Kulihová.

Náborová upútavka do zatiaľ posledného Talentu však hovorila jasne: Víťaz predstúpi pred Simona Cowella a ukáže Británii svoj talent.“ Miroslavovi tak nezostáva nič iné, iba sa uspokojiť s tým, čo už bolo zrealizované.

Miroslav Sýkora sa musí uspokojiť so stretnutím so Simonom Cowellom. Vystúpenie v Britain´s Got Talent sa s najväčšou pravdepodobnosťou nekoná.
Zobraziť galériu (6)
Miroslav Sýkora sa musí uspokojiť so stretnutím so Simonom Cowellom. Vystúpenie v Britain´s Got Talent sa s najväčšou pravdepodobnosťou nekoná.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu