Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhada trapasových šiat Haasovej a Čobejovej: Stratili sa na 17 rokov!

Šaty Zuzany Haasovej a Michaely Čobejovej boli ušité kvôli prehliadke netradičných klobúkov v deväťdesiatych rokoch. Zobraziť galériu (9)
Šaty Zuzany Haasovej a Michaely Čobejovej boli ušité kvôli prehliadke netradičných klobúkov v deväťdesiatych rokoch.

BRATISLAVA - Mimoriadne zvláštna náhoda! Zuzana Haasová (32) a Michaela Čobejová (42) si minulý týždeň na spoločenskú akciu obliekli rovnaké šaty. Takéto situácie sa zvyknú stať, no v tomto prípade bola pravdepodobnosť naozaj minimálna. V roku 1996 vzniklo totiž len päť kusov. Jeden z nich sa však stratil a skončil v požičovni, kde ich našla staršia z herečiek. A po 17 rokoch si ich presne v rovnakom čase na seba dala aj sestra autorky Ivety Haasovej.

Herečky Zuzana Haasová a Michaela Čobejová sa minulý týždeň stretli na charitatívnej módnej šou. A boli poriadne prekvapené. Do spoločnosti si totiž vzali rovnaké šaty. Zaujímavé je, že tieto modely sa vďaka tomu objavili pokope po 17 rokoch.

V roku 1996 sestra panelákovej Soničky Iveta Haasová ušila čierne oblečenie k extravagantným klobúkom, ktoré prezentovala v rámci svojej bakalárskej práce. „Šaty boli používané len na prehliadkach a fotení,” prezradila nám autorka návrhov, ktorá ako skúšobné modelky využila svoje sestry Moniku a Zuzanu. 

Po viacerých módnych šou však Haasová zistila, že jeden kus jej chýba, no netrápila sa tým. „Nemali vtedy pre mňa takú hodnotu ako klobúky,” povedala nám Iveta. Ako vypátrala, stratený outfit sa dostal k Miss Slovensko 1996 Vladimíre Hreňovčíkovej, ktorá ho zaradila do ponuky vo svojej požičovni šiat. A práve tam šaty padli do oka Michaele Čobejovej, ktorá sa v nich vybrala do spoločnosti.  

Náhoda však chcela, že po 17 rokoch rovnaký model vytiahla zo skrine aj sestra návrhárky Zuzana Haasová. „My sme ešte aj sedeli pri jednom stole. Veľmi som sa na tom smiala. Len Miška sa dostala trochu do nepríjemnej situácie, keďže šaty mala z požičovne a boli prezentované ako unikátny kus,” komentovala situáciu herečka z jojkárskeho seriálu. Ako ale podotkla Iveta, podľa nej práve teraz vďaka tejto unikátnej náhode tieto kúsky nadobudli pridanú hodnotu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu