Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Filmová Bambuľka vyrástla a... Ukázala čudný účes aj muža svojho života!

Monika Haasová sa ukázala v spoločnosti s netradičným účesom. Spoločnosť jej robil partner Peter Cseri. Zobraziť galériu (9)
Monika Haasová sa ukázala v spoločnosti s netradičným účesom. Spoločnosť jej robil partner Peter Cseri.

BRATISLAVA - Pútala pozornosť! Monika Haasová (37) v detstve stvárnila legendárnu Bambuľku, neskôr však z rodnej krajiny odišla a herectvu sa venovala v Holandsku. Slovenským divákom sa pripomenula v jojkárskom Paneláku. Aktuálne do kín prichádza nový film, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv. Na premiére snímky bola blondínka doslova neprehliadnuteľná. Do spoločnosti sa totiž vyparádila na štýl pin-up modeliek. Nešlo jej však o lovenie mužov, spoločnosť jej robil partner a otec jej detí Peter Cseri.

Monika Haasová žije už roky v Holandsku, no v poslednej dobe má opäť pracovné aktivity aj na Slovensku. Spolu so sestrou Zuzanou si zahrala v Paneláku a v týchto dňoch prichádza do kín film Krok do tmy, kde hrá jednu z hlavných úloh.

Dráma sa odohráva v povojnovom období a možno preto sa herečka rozhodla vystrojiť na premiéru v retro štýle. Za príklad si zobrala takzvané pin-upky, medzi ktoré patrili tie najväčšie sexsymboly ako Marylin Monroe či Sophia Loren. V dnešnej dobe ich napodobňuje napríklad najznámejšia tanečnica burlesky Dita von Teese. 

Typickým znakom týchto modeliek sú vyčesané vlny a častým vzorom bodky na oblečení. Monika splnila obe tieto podmienky, na rozdiel od pózujúcich sexíc však nezvolila vyzývavé oblečenie. Veď jej ani nešlo o pletenie hláv cudzích mužov. Po boku mala totiž svojho dlhoročného priateľa Petra Cseriho. S tanečníkom maďarského pôvodu má syna Nikitu a niekoľkomesačnú dcéru Lujzu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu