Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dobodaný farmár Ján Strausz: Tento chlap ho dopichal!

Ján Strausz skončil v nemocnici. Útočiť mal 55-ročný sused (vpravo). Zobraziť galériu (6)
Ján Strausz skončil v nemocnici. Útočiť mal 55-ročný sused (vpravo). (Zdroj: Facebook/tv markíza)

BRATISLAVA - Na topkách sme vás v piatok ako prví informovali o krvavom útoku na markizáckeho farmára Jána Strausza (28), ktorý sa stále zotavuje v ružinovskej nemocnici. Po slovnej výmene názorov ho mal totiž dvakrát bodnúť nožom jeho 55-ročný sused. Nám sa podarilo získať fotku tohto muža, ktorého označil brat zraneného statkára ako útočníka.

Ján Strausz, známy z tretej série markizáckej reality šou Farma, sa stal obeťou krvavého útoku. Na jednej z bratislavských čerpacích staníc ho totiž s nožom v ruke napadol muž. Ako tvrdí jeho brat René, ide o 55-ročného suseda. Ten ho mal dvakrát bodnúť do oblasti brucha. Mladý statkár musel byť okamžite prevezený do nemocnice, kde na operačnej sále bojoval o svoj život.

„Stalo sa to v piatok okolo 16:30 na pumpe na Trnavskej ulici, oproti zimnému štadiónu. Má čudného suseda, ktorý terorizuje okolie, lebo nenávidí psíčkarov. Vyhadzuje po nich dokonca rôzne predmety z okna a vulgárne im nadáva. Jano ho stretol na pumpe a vynadal mu. Starý vytiahol nôž a dvakrát ho pichol. Jano toto od neho určite nečakal,“ povedal pre topky.sk farmárov brat René. „Hneď po incidente mi brat volal, že: ‚René, dopichali ma’. Keď som tam prišiel, už odchádzali sanitky a starý sedel v policajnom aute,“ dodal Strausz.

Starší muž však dlho na policajnej stanici nepobudol. Ako sme sa totiž dozvedeli, po spísaní zápisnice ho jednoducho pustili domov. „Podozrivého 55-ročného muža z Bratislavy policajti v krátkom čase po čine na Trnavskej ceste obmedzili na osobnej slobode. Následne ho eskortovali na príslušné oddelenie polície, odkiaľ bol po vykonaní potrebných úkonom prepustený na slobodu,“ uviedla hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová. René Strausz si však o tejto situácii myslí svoje. „Keby to urobil môj brat, tak určite by už ležal spútaný na zemi a teraz by už dávno sedel vo väzení,“ dodal na záver expriateľ Zuzany Plačkovej.

Toto má byť 55-ročný muž, ktorý podľa Reného Strausza zaútočil na jeho brata.
Zobraziť galériu (6)
Toto má byť 55-ročný muž, ktorý podľa Reného Strausza zaútočil na jeho brata.  (Zdroj: Facebook)
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu