Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zásah ako z amerického filmu: Muž sa vyhrážal podrezaním, policajti ho zachránili

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: www.sundayworld.com)

ŽELIEZOVCE – Policajtom zo Želiezoviec sa podarilo zachrániť život 35-ročnému dezorientovanému mužovi. Podľa oznámenia, ktoré prišlo v stredu (20. 11.) večer na operačné stredisko, sa mal muž so zdravotnými problémami zdržiavať na cintoríne v Nýrovciach.

"Policajti prehľadali cintorín a jeho okolie. Následne sa znova spojili s operačným strediskom a snažili sa zistiť o ňom čo najviac informácií. Keďže poznatky, ktoré mali, boli minimálne a bolo treba rýchlo konať, rozhodli sa prepátrať cestu od križovatky až po obec Málaš. Pátranie im komplikoval hustý dážď a veľmi zlá viditeľnosť. Po celý čas si svietili baterkami," informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Policajti napokon našli zúfalého muža na futbalovom ihrisku. Ten im ale nedovolil, aby sa ku nemu priblížili. "Celá situácia bola o to nebezpečnejšia, že po celý čas mal muž v ruke nôž, ktorý si priložil ku krku a kričal, že sa zabije. Policajti ho od činu odhovárali a začali s ním vyjednávať. Zatiaľ čo ho jeden upokojoval, druhý sa nebadane vzdialil a obišiel ho zozadu. Keď už bol tesne v jeho blízkosti, vyrazil mu nôž z ruky a upokojili ho," uviedla Bruchterová. Muža z obce Nýrovce policajti zobrali na oddelenie, kde bola zistená jeho totožnosť a bol odovzdaný do rúk záchranárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu