Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pohreb krásnej missky Márie (†27): Plakalo aj nebo, prominentní kamaráti neprišli!

Posledná rozlúčka s Máriou Smieškovou sa konala v martinskom dome smútku. Zobraziť galériu (11)
Posledná rozlúčka s Máriou Smieškovou sa konala v martinskom dome smútku.

MARTIN - Dali jej zbohom! V sobotu popoludní sa v martinskom dome smútku konala posledná rozlúčka s Máriou Smieškovou (†27), ktorá bojovala o titul v súťaži Miss Universe SR 2010. Život krásnej blondínky vyhasol za tragických okolností pri utorkovej autonehode. Na druhý svet vyprevádzali mladú modelku jej najbližší aj priatelia, ktorí sa neubránili slzám. Prominentní kamaráti Máriin pohreb odignorovali.

Nech odpočíva v pokoji! Začiatkom týždňa rezonovala Slovenskom tragická autonehoda, pri ktorej vyhasol mladý ľudský život. Obeťou zrážky osobného a nákladného vozidla bola dvadsaťsedemročná modelka Mária Smiešková, ktorá sa v minulosti uchádzala aj o titul Miss Universe SR. V sobotu sa s krásnou modelkou naposledy lúčili krátko po 14:30 jej najbližší i priatelia.

Smútiaci sa začali v martinskom dome smútku schádzať krátko po druhej hodine. Medzi nimi sme si príliš veľa známych tvárí nevšimli, hoci podľa ohlasov na sociálnej sieti bola Mária mimoriadne obľúbená.

Počas rozlúčky zneli v miestnosti smútočné piesne. Modelka bola uložená v bielej truhle. Jej partner mal počas celého obradu slzy v očiach. 

Mária Smiešková nosila podľa priateľov svoje priezvisko právom. Bola vždy veselá a nikdy jej nechýbal úsmev na tvári. V minulosti pôsobila aj ako anjel v markizáckej relácii Modré z neba.

Počas poslednej rozlúčky bolo telo Márie Smieškovej uložené v bielej truhle.
Zobraziť galériu (11)
Počas poslednej rozlúčky bolo telo Márie Smieškovej uložené v bielej truhle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu