Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrť krásnej missky Katky (†28): Nedožila sa ani 1. výročia svadby!

Mladú Miss aerobik 2006 Kateřinu Weisnerovú postihol tragický osud. Zobraziť galériu (5)
Mladú Miss aerobik 2006 Kateřinu Weisnerovú postihol tragický osud. (Zdroj: Profimedia)

PLZEŇ - Žiaľ a obrovský smútok! Presne toto aktuálne prežíva rodina mladej Češky Kateřiny Weisnerovej (†28), ale aj všetci milovníci aerobiku. Krásna držiteľka titulu Miss aerobik z roku 2006 totiž začiatkom septembra podľahla zákernému typu rakoviny. S manželom Petrom Kučerom (30) nestihla osláviť ani prvé výročie svadby.

Osud vie byť niekedy poriadne krutý! Krásna Miss aerobik 2006 Kateřina Weisnerová sa tešila zo života. Žila pre svoje fitnes štúdio, ktoré si po víťazstve v súťaži krásy kúpila a svojho manžela Petra Kučeru, ktorému len minulý rok povedala svoje áno. Prvé výročie svadby však zaľúbená dvojica už osláviť nestihla. 

Začiatkom septembra totiž mladá športovkyňa vo veku 28 rokov zomrela. Podľahla agresívnemu typu rakoviny, proti ktorému nemali ani lekári absolútne žiadnu šancu. „Maródila dlho, dlhodobo s chorobou bojovala. Liečila sa. Bojovala. Myslím, že to, čo tu prežila, bolo maximum, čo sa dalo vybojovať. Tie karty mala rozdané dosť blbo,“ povedal so slzami v očiach českému denníku Aha! misskin manžel Petr.

„Bola aj v nemocnici. Doktori jej ale takú pomoc, akú potrebovala, dať nevedeli,“ pokračoval zronený muž. Ten bol pre svoju Kač, ako polovičku s láskou nazýval, posledný rok najväčšou oporou. „Zostala s nami až do konca. Bola statočná a ako anjel s nami zostane,“ dodal Kučera.

Krásna tmavovláska bola do poslednej chvíle plná energie a zákernú chorobu si nepripúšťala. Svedčí o tom napokon aj fakt, že len tri týždne pred smrťou zverejnila na sociálnej sieti leták na športový víkend, ktorý sa bude konať v novembri. „Trochu vás ponaháňam. Miesta ešte sú,“ znel jej posledný príspevok. Bohužiaľ, akcie sa už nedožila. 

Kateřina Weisnerová (v strede), ktorá v roku 2006 získala titul Miss aerobik, začiatkom septembra podľahla rakovine.
Zobraziť galériu (5)
Kateřina Weisnerová (v strede), ktorá v roku 2006 získala titul Miss aerobik, začiatkom septembra podľahla rakovine.  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu