Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenské krásky zdrvené zo smrti missky Márie (†27), Lakatošovej syn ju miloval

Slovenské krásky boli zo smrti Márie Smieškovej zdrvené. Zobraziť galériu (11)
Slovenské krásky boli zo smrti Márie Smieškovej zdrvené.

BRATISLAVA - Odišla príliš skoro! Ako sme vás na topkách informovali, v utorok ráno vyhasol na slovenských cestách život Márie Smieškovej (†27), ktorá v roku 2010 bojovala o titul Miss Universe SR. Z tragickej nehody mladej blondínky boli pochopiteľne v šoku viaceré známe dámy, ktoré sa s Martinčankou osobne poznali. Všetky sa svorne zhodli na tom, že sympatická dievčina nosila svoje priezvisko právom. Bola totiž vždy veselá, usmiata a dobrú náladu rozdávala všetkým okolo seba.

VIAC o tragickej nehode čítajte TU.

Slovenské krásky zdrvené zo
Zobraziť galériu (11)

Silvia Lakatošová - riaditeľka súťaže Miss Universe SR 

Je to hrozné, som v šoku. V prvom rade by som rada vyjadrila spolu s manželom úprimnú sústrasť rodičom a aj rodine. Riu si pamätám ako šikovné, talentované a nesmierne inteligentné dievča. Bola naše slniečko. Keď ju uvidel na kastingu do súťaže môj syn Christian, zamiloval si ju pre jej láskavosť. Dokonca mi hovoril, aby som ju nechala vyhrať. A keď nezískala žiaden titul, bol na mňa urazený. Je mi nesmierne ľúto, že vyhasol mladý život. 

Anna Amenová
Zobraziť galériu (11)
Anna Amenová - Miss Universe SR 2010 Veľmi ma mrzí, čo sa stalo. Som z toho v šoku. Bolo to veľmi milé, zlaté a pekné dievča. Je strašné, že taká mladá musela opustiť tento svet. Vyjadrujem celej jej rodine a blízkym úprimnú sústrasť. 
Slovenské krásky zdrvené zo
Zobraziť galériu (11)

Timea Szaboová - I. vicemiss Universe SR 2010 

S Máriou som mala veľmi dobrý vzťah. Bolo to veľmi milé dievča, nebola jedna z tých zákerných. Je mi to veľmi ľúto. Nemám momentálne viac slov. 

Slovenské krásky zdrvené zo
Zobraziť galériu (11)

Jana Mutňanská - jedna z finalistiek Miss Universe SR 2010, aktuálne moderátorka Fashion TV

Nedokážem uveriť, že je to pravda. Som v šoku. Bola to úžasná osoba, ktorá mala vždy úsmev na tvári. Počas missky sme sa veľmi zblížili. Úprimnú sústrasť celej rodine. Mali by sme si vážiť každý jeden deň a ďakovať za každú maličkosť. 

Slovenské krásky zdrvené zo
Zobraziť galériu (11)

Dagmar Kolesárová - Miss Universe SR 2011

Je to strašné. Bola veľmi milá a vždy usmiata. Nemôžem tomu uveriť, ťažko sa mi hľadajú slová. Nech Mária odpočíva v pokoji. Vyjadrujem úprimnú sústrasť celej jej rodine. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu