Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Silvia Lakatošová tajila 5 mesiacov pravdu: Šéfka Miss Universe SR tehotná!

Silvia Chovancová Lakatošová Zobraziť galériu (3)
Silvia Chovancová Lakatošová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Tajnostiam je koniec! Dlhých päť mesiacov sa riaditeľke súťaže krásy Miss Universe SR podarilo pod srdcom ukrývať prekvapenie. Silvia Chovancová Lakatošová (40) je tehotná. Bábätko by sa malo narodiť niekedy počas jarných sviatkov.

Známe je už aj pohlavie dieťatka - novým prírastkom do rodiny bude dievčatko. Meno jej však ešte manželia nevybrali, podľa Lakatošovej je na to ešte čas.

Z bábätka sa Silvia teší už pomerne dlho.„Vieme to od augusta, ale je to pre nás taký vianočný darček,“ cituje denník Plus Jeden deň budúcu dvojnásobnú mamičku. Šéfka Miss Universe SR sa zatiaľ môže popýšiť synom Christianom, ratolesť nežnejšieho pohlavia bude preto rodinným spestrením: „Plánovali sme to, veľmi sa tešíme.“

Podľa Lakatošovej požehnaný stav prežíva najmä jej manžel Pavol. „Povedali sme si, že nejdeme ešte starnúť, ideme vychovávať,“ dodáva riaditeľka.

Ani tehotenstvo ju však neodrádza od práce na Miss Universe SR. Ako sama hovorí, je plná energie a chce toho stihnúť čo najviac, píše Plus jeden deň. „Akoby som ani nebola tehotná,“ prezrádza Silvia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu