Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Evita má po roku novú lásku: Je na tom ako Judínyová!

Evita Urbaníková má nového partnera. Zobraziť galériu (6)
Evita Urbaníková má nového partnera. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Láska až na druhý pohľad?! Spisovateľka Evita Urbaníková (37) v poslednom období doslova prekypuje šťastím. A dôvod je úplne jednoduchý - po roku a pol jej totiž úsmev na perách vytvára nový muž v jej živote. No až tak úplne nový zas nie je. Ich vzťah sa totiž rodil podobne ako v prípade Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného, z dlhoročného kamarátstva.

S kvetmi v týchto dňoch kvitne aj láska. Svoje by o tom vedela hovoriť tiež Evita Urbaníková. Jojkársky magazín Top Star totiž v pondelkovej časti priniesol informáciu o tom, že po roku a pol sa v jej živote objavuje nový muž. Niet preto divu, že šťastie z plavovlásky v poslednom období doslova srší. U plavovlásky sme zisťovali viac. 

„Tak nejako to priniesol život. Je to čerstvé, takže v tejto chvíli nemám veľmi potrebu o tom rozprávať,“ povedala pre topky.sk spisovateľka. Ako sa nám však podarilo zistiť, hoci zamilovaná kráska hovorí o čerstvom vzťahu, až taký nový zrovna nie je. Podobne ako v prípade Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného, aj tomuto predchádzalo dlhoročné kamarátstvo. 

Evita tak až nedávno zistila, že hoci svoje životné šťastie dlho hľadala, mala ho roky doslova pod nosom. „Niekedy prosto roky poznáte človeka a zrazu vám dôjde, že je to niekto, s kým sa cítite najlepšie na svete,“ prezradila Evita, ktorá má za sebou už dva nevydarené vzťahy. V minulosti bola vydatá za Miňa Urbaníka a pred rokom a pol jej skrachoval vzťah s priateľom Borisom. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu