Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bezdeda šokuje holými fotkami: Tomáš, ty sa nezdáš!

Pre Tomáša Bezdedu bolo fotenie promo záberov, na ktorých je nahý, hotovým utrpením. Zobraziť galériu (8)
Pre Tomáša Bezdedu bolo fotenie promo záberov, na ktorých je nahý, hotovým utrpením. (Zdroj: Marek Rehak)

BRATISLAVA – Model z neho nebude! Tomáš Bezdeda (27), známy najmä vďaka svojmu účinkovaniu v šou Slovensko hľadá SuperStar, vydal v týchto dňoch svoj tretí album s názvom Bronzový. S jeho prípravou súviselo aj zdĺhavé fotenie sprievodných záberov, na ktorých je spevák takmer úplne nahý. Ako sám priznáva, takéto pózovanie pred objektívom bolo preňho hotovým utrpením.

V týchto dňoch uzrel svetlo sveta nový album speváka Tomáša Bezdedu. Vydávanie cédečka sprevádza okrem samotného nahrávania skladieb aj mnoho ďalších, pre niekoho aj otravných a nie veľmi príjemných, úkonov. Jedným z nich bolo pre Žilinčana fotenie sprievodných promo snímok. Na tých je totiž interpret natretý bronzovou farbou a od pása nahor nahý.

V tejto súvislosti sme zisťovali, prečo práve takýto náter. „S týmto nápadom prišla kamarátka. Ide o symboliku - v SuperStar som skončil tretí, na Eurovízii som bol tretí a napokon aj toto CD je moje tretie, preto sme ho nazvali Bronzový,“ vysvetlil nám hudobník. 

Ako nám spevák ďalej prezradil, pózovanie v spomínanej polohe bolo pre neho hotovým utrpením. „Najhoršie na tom celom bolo tváriť sa ako drsný rocker a hádzať rôzne výrazy tváre,“ prezradil pre topky.sk Bezdeda.  Natreli ma klasickou farbou, takže jej umývanie bola čistá katastrofa,“ dodal interpret, ktorý by sa ako model zrejme neuživil. Napriek tomu si na vzniku záberov našiel aspoň jedno pozitívum. „Príjemné bolo, že sa o mňa starali tri baby, ktoré ma maľovali,“ uzavrel spevák s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu