Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Známa Slovenka ako ju nepoznáme: V špine od hlavy po päty!

Známa blondínka skúšala účinky liečivého bahna z Mŕtveho mora. Zobraziť galériu (6)
Známa blondínka skúšala účinky liečivého bahna z Mŕtveho mora.

JORDÁNSKO - Vie si užívať! Bývalá moderátorka je odborníčkou na módu a luxus. Ten si zvyčajne dopraje aj na letnej dovolenke. Len pred pár dňami sa vrátila z päťhviezdičkového hotela na pobreží Mŕtveho mora. Tam si dopriala nielen účinky liečivej vody, ale aj bahna. Spoznávate známu blondínku „zafúľanú” od hlavy až po päty?!

Dovolenka, ako sa patrí! Gabriela Drobová sa koncom minulého týždňa vrátila na Slovensko zrelaxovaná a trochu aj omladená. „S mojím piateľom Karolom a jeho úžasnými detičkami sme strávili krásne dni v Jordánsku pri Mŕtvom mori,” prezradila nám riaditeľka módnej televízie.

Okrem liečivej vody si však vychutnala aj trochu špinavejšiu procedúru. „Natierali sme sa bahnom. Mám vďaka tomu hladšiu pleť a prestala ma bolieť krčná chrbtica,” dozvedeli sme sa od blondínky, ktorá si nenechala ujsť ani historické pamiatky. Navštívila jeden z divov sveta - „stratené” mesto Petra.

Dopriala si ale aj zábavu. Keďže sa chcela presvedčiť, či je Bejrút právom označovaný za Saint Tropez Blízkeho východu, na pár dní odletela aj tam. A vychutnávala si pobyt v rezorte s vlastnou plážou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu