Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drobová trpí záhadnou chorobou: Strach, bolesť a silné lieky!

Gabriela Drobová sa o svojich ťažkostiach radila aj s lekárkou a zároveň kamarátkou Alexandrou Novotnou. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Drobová sa o svojich ťažkostiach radila aj s lekárkou a zároveň kamarátkou Alexandrou Novotnou.

BRATISLAVA – Utrápená! Riaditeľka módnej Fashion TV Gabriela Drobová (39) sa len nedávno vrátila z dovolenky, ktorú strávila v Dubaji. Z pobytu v exotickej krajine prišla na Slovensko plná pozitívnych dojmov. V čase príletu však netušila, že okrem dobrej nálady si z obľúbenej destinácie pravdepodobne priniesla aj záhadnú chorobu. Tá ju sužuje už tri týždne. Najhoršie je, že ani lekári nevedia, čo za zákerný vírus zaútočil na jej telo.

Plná obáv! Gabriela Drobová sa v týchto dňoch necíti dobre. Začali sa totiž u nej objavovať nečakané zdravotné ťažkosti, s ktorými si ani odborníci nevedia dať veľmi rady.  Všetko sa to začalo nevysvetliteľnou bolesťou chrbta, ktorá neskôr prešla do opúchania nôh. Riaditeľka módnej televízie si spočiatku myslela, že ide iba o zaseknutú platničku. Ako sa však ukázalo, príčina je niekde inde. Keď totiž začala kvôli neutíchajúcim problémom vyhľadávať odborníkov, od všetkých dostávala rovnakú odpoveď. Lekári nevedia určiť, čo jej je. Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, navštívila dokonca aj onkologickú kliniku.

Samotná Drobová nám priznala, že nečakané zdravotné komplikácie neberie na ľahkú váhu. „Nikdy sa mi ešte nič také nestalo, takže som bola pochopiteľne prestrašená. Trápim sa už tri týždne,“ povedala topkám šéfka Fashion TV. Netajila sa tiež tým, že absolvovala množstvo vyšetrení a konzultácii. „Chcem sa poďakovať všetkým lekárom, za ktorými som bola, či už v Piešťanoch alebo v Bratislave. Bolo ich dosť. Aj napriek tomu, že sa o našom zdravotníctve hovorí všeličo, naši doktori sú odborníci, ktorí pracujú na svetovej úrovni a maximálne sa snažia, aby zistili, čo mi je,“ dodala blondínka.

Príčinu komplikácií však Gabriela ešte stále nepozná. V snahe zistiť diagnózu navštívila aj lekárku a zároveň svoju kamarátku Alexandru Novotnú u nej na klinike. Tam sme ju počas vyšetrenia pristihli. „Stále čakám na výsledky. Beriem lieky, ktoré mi zaberajú, takže už začínam pomaličky aj pracovať,“ uzavrela ustarostená Drobová, ktorá to však s povinnosťami príliš preháňať nebude. Všetci lekári sa totiž zhodli na tom, že sa má hlavne šetriť a oddychovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu