Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Studenkovej hrozivá autonehoda: Dýchala na ňu smrť!

Zdena Studenková len o vlások unikla smrti. Zobraziť galériu (3)
Zdena Studenková len o vlások unikla smrti. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Smrti unikla len o vlások! Herečka Zdena Studenková (58) prežila pred pár týždňami poriadne traumatickú udalosť. Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Šarm, umelkyňa mala v septembri hrozivú autonehodu. Na ceste do Prahy dostala mikrospánok a vozidlo sa jej úplne vymklo spod kontroly. Blondínka sa netají tým, že tieto chvíle boli pre ňu viac než hrozivé. Myslela si totiž, že zomiera.

Druhýkrát sa narodila! Zdena Studenková momentálne u našich západných susedov nakrúca seriál s názvom První republika. Práve preto v poslednom čase pendluje medzi Bratislavou a Prahou. Táto trasa sa jej však nedávno stala skoro osudnou. Blondínka mala na nej hrozivú autonehodu, ktorej výsledkom bolo úplne zdemolované auto. Herečka z neho, našťastie, vyviazla bez škrabanca.   
 
V rozhovore pre aktuálne vydanie Šarmu sa však netajila tým, že v danej chvíli si myslela, že zomiera. „Keď som otvorila oči, rútila som sa dole z cesty a hlavou mi prebleslo jediné – Béďo, už idem za tebou,” poznamenala pre spomínaný časopis Studenková. V daných sekundách myslela na svojho kamaráta, režiséra Jozefa Bednárika, ktorý nečakane zomrel v auguste tohto roka. Herečka mala tiež šťastie v tom, že na frekventovanej diaľnici neboli iné vozidlá, ktoré by ju mohli ohroziť. V takomto prípade by boli následky nehody oveľa horšie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu