Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nabrúsená Mojsejová opäť na súde: Ste hovädá! kričala

Nora Mojsejová bola vo štvrtok opäť na súde.  Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová bola vo štvrtok opäť na súde. (Zdroj: Miro Vacula)

BRATISLAVA - Zmena! Pred týždňom bola Nora Mojsejová (55) oslobodená v jednej zo svojich káuz a po súdnej budove sa prechádzala s veľkým úsmevom. No tento štvrtok už tomu tak nebolo. Na košický Okresný súd nakráčala s mimoriadne vážnym výrazom tváre. V úzkych rifliach, koženej bunde a vlasmi zopnutými do konského chvosta pôsobila bojovne a odvážne. Pri odchode dokonca spustila krik.

Nora Mojsejová trávi už viac ako mesiac vo vyšetrovacej väzbe. Za mreže putovala na žiadosť prokurátora, ktorý jej takto chcel zabrániť v údajnom ovplyvňovaní svedkov v prípade neoprávneného obohacovania sa. Za ten čas sa známa Košičanka postavila pred sudcu už viackrát, no vždy ako obžalovaná. Vo štvrtok si však vyskúšala inú úlohu - bola predvolaná ako svedok v kauze daňového podvodu inej Košičanky. 

Podnikateľka totiž mala obvinenú v minulosti zastupovať pri daňových kontrolách, hoci samotné účtovníctvo jej neviedla. Ako sama Mojsejová vo štvrtok dosvedčila, už niekoľko dlhých rokov s ňou nespolupracuje, keďže v roku 2009 vrátila živnostenské oprávnenie na účtovníctvo. 

Po svedeckej výpovedi známu východniarku väzenská eskorta odviedla späť do vyšetrovacej väzby. No ešte skôr, ako sa Mojsejová nadobro stratila v chodbičkách košického súdu, nezabudla na rázny odkaz pre niektoré médiá. „Už vám nič nepoviem. Len všetko prekrúcate a píšete nezmysly. Ste hovädá,” zakričala Nora. Ako sa nám podarilo zistiť, s veľkou pravdepodobnosťou narážala na článok istého denníka, ktorý napísal, že jej butik údajne krachuje. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu