Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Heringhová ukázala predok aj zado(če)k, Vitteková ako domina: Toto musíte vidieť!

Patrícia Vitteková predviedla svoje vnady, Andrea Heringhová bola na móle polonahá. Zobraziť galériu (24)
Patrícia Vitteková predviedla svoje vnady, Andrea Heringhová bola na móle polonahá.

BRATISLAVA - Poriadne sexi! Utorková módna šou v hlavnom meste sa niesla v znamení nových návrhárov. Mladí módni tvorcovia obliekli niektoré známe tváre do naozaj odvážnych modelov. Andrea Heringhová (32) sa napríklad predviedla v sexi kúsku, v akom ju bežne zrejme vidí len Boris Kollár (48) v spálni. Prednosti svojho tela sa nebála ukázať ani Patrícia Vitteková (33). Tá vďaka latexovému oblečeniu s hlbokým výstrihom pripomínala dominu.

Prekvapili! Jesenné Bratislavské módne dni odštartovali predstavením mladých nádejných tvorcov. Nováčikom sa podarilo nalákať na mólo aj známe mená slovenského šoubiznisu. Niektoré populárne tváre sa dokonca predviedli v naozaj odvážnych kúskoch.

Galéria: Bratislavské módne dni

Verejné odhaľovanie napríklad málokto čakal od trojnásobnej mamičky Andrey Heringhovej, ktorá kariéru playmate už pred časom hodila za hlavu. Na móle sa však predviedla v naozaj úspornom oblečení patriacom do spálne. Upozornila tak na svoje kypré vnady, štíhle nohy aj chutný zadoček.

A túto jej promenádu nadšene pozoroval otec jej dvoch detí Boris Kollár, ktorý v hľadisku sedel aj so svojou mamou. „Celý večer sa niesol v príjemnej atmosfére a aj napriek tomu, že bol môj model odvážny, som si prehliadku užívala,” okomentovala svoj výstup Heringhová.

Za sexicu bola aj speváčka Patrícia Vitteková v latexovom overale. Väčšinu tela tak mala zahalenú, no štedrý výstrih doprial každému pohľad na jej prsia, ktoré akoby sa zväčšovali každým dňom. Netradičný účes len umocňoval výzor dominy, ktorú speváčka jednoznačne pripomínala.

Okrem spomínanej dvojice ukázala kus odvahy aj moderátorka Erika Barkolová. Tá sa totiž postavila pred publikum bez spodnej bielizne. Dokazovali to priesvitné vsadenia na boku jej šiat, ktoré by akékoľvek nohavičky či podprsenku hneď odhalili. Pozrite si nielen jej model v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu