Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapenie na hrobe Turzonovovej manžela Adamoviča (†74): Nezvyčajný odkaz!

Božidara Turzonovová očividne hrob svojho manžela Jozefa Adamoviča pravidelne navštevuje. Zobraziť galériu (9)
Božidara Turzonovová očividne hrob svojho manžela Jozefa Adamoviča pravidelne navštevuje.

BRATISLAVA – Pravá láska! Herečka z jojkárskeho seriálu Panelák Božidara Turzonovová (71) prežíva v súkromí bolestivé chvíle. Začiatkom augusta ju totiž navždy opustil milovaný manžel, uznávaný umelec Jozef Adamovič (†74). Seriálová pani Janka hrob svojho životného partnera pravidelne navštevuje, o čom svedčia čerstvé kvety, ktoré sa na ňom nachádzajú. Pozornosť však púta aj netradičné vyznanie v podobe srdca z gaštanov.

Božidara Turzonovová a Jozef Adamovič oslávili koncom minulého roka zlatú svadbu. V manželstve tak prežili viac ako päťdesiat rokov spoločného života. Herečka sa v tom čase netajila tým, že na to, aby vzťah fungoval, je potrebné vynaložiť množstvo úsilia. „Manželstvo je ťažké zamestnanie. A najmä v našej brandži je to problém. Veľa však závisí od vášho rozhodnutia,“ poznamenala v rozhovore pre magazín SME ženy seriálová pani Janka.

Lásku umeleckého páru však pred pár mesiacmi zasiahla krutá rana. Jozef Adamovič nečakane zomrel a herečka musí pokračovať v živote bez svojho osudového muža. Smutné myšlienky zaháňa Turzonovová prácou. Okrem vyučovania sa venuje aj účinkovaniu v jojkárskom Paneláku. Na pľac sa vrátila zhruba mesiac a pol po smrti svojej polovičky.

„Je maximálna profesionálka. Vôbec nedala ani na minútu vedieť, že sa v jej živote niečo také bolestivé odohralo. Je si vedomá toho, že by to mohlo skomplikovať celú výrobu. K práci skutočne pristupuje veľmi zodpovedne,” povedal nám ohľadom jej pracovného nasadenia v Paneláku zdroj zo zákulisia seriálu.

Popri povinnostiach si však herečka vždy nájde chvíľku, aby sa zastavila na Martinskom cintoríne. Na Adamovičovom hrobe nechýbajú čerstvé kvety a do očí bije aj srdiečko vytvorené z gaštanov. To tam s najväčšou pravdepodobnosťou nechal niekto z rodinných príslušníkov. Či umelkyňa alebo jej vnúčatá, nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu