Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Diváci zúria kvôli kráskam z Talentu: Jojka, prečo si to dopustila?!

Skupina ForSomeOne môže nabrať fanúšikov aj vďaka účinkovaniu v Paneláku. Iní súťažiaci takúto možnosť nemajú. Zobraziť galériu (14)
Skupina ForSomeOne môže nabrať fanúšikov aj vďaka účinkovaniu v Paneláku. Iní súťažiaci takúto možnosť nemajú.

BRATISLAVA - Zvýhodnené! Ako prvé zabodovali v súťaži Česko Slovensko má talent dievčatá z kapely ForSomeOne. Tie totiž postúpili do finále hneď v úvodnej časti. Jedna z členiek, Alžbeta Ferencová (21), je známa aj z jojkárskeho Paneláku. Zaujímavé je, že najnovšie v seriáli Andyho Krausa (46) účinkujú všetky štyri krásky. Diváci tak majú možnosť si ich lepšie zapamätať, čo im môže pomôcť v neskorších kolách talentovej šou. Divákom sa to nepáči. Čo na to hovorí televízia?!

Majú to ľahšie! Alžbeta Ferencová je známa zo súťaže Miss Universe SR a v poslednej dobe aj zo seriálu Panelák. S ďalšími tromi kamarátkami - Laurou, Veronikou a Michaelou - sa totiž najnovšie objavila aj v šou Česko Slovensko má talent, kde sa stali prvými postupujúcimi do semifinálových kôl pod názvom ForSomeOne.

Ľudí teda evidentne zaujali a radi by ich počuli spievať znovu. Zdá sa však, že napriek tomu sa televízia Joj rozhodla pomôcť kráskam k popularite aj iným spôsobom. Už niekoľko dní sa totiž po Alžbetinom boku všetky jej kolegyne objavujú v Paneláku ako dievčenská skupina.

To znamená, že diváci majú možnosť si ich lepšie zapamätať. Tvorcovia navyše seriálovej Esmeralde vymysleli umelecké meno Betty, pod ktorým účinkuje aj vo svojej reálnej kapele. A keďže slečny si na obrazovkách neustále pospevujú, majú prakticky k presvedčeniu hlasujúcich o svojich kvalitách oveľa viac priestoru než ostatní ich rivalovia z talentovej súťaže.

Za nesprávne to považujú aj diváci. Mnohí písali aj na fanúšikovské stránky Paneláku či samotnej televízie. „V Talente boli fajn, ale keď ich vidím každý deň, tak chytám na ne averziu. A je to neférové voči ostatným. Sú v súťaži, tak nech majú rovnakú štartovaciu čiaru. Toto účinkovanie ich len zvýhodňuje, v takomto duchu sa nesie prevažná väčšina príspevkov. 

Topky.sk preto oslovili televíziu s otázkou, či výskyt spievajúcej štvorky v dennom projekte nevnímajú ako protežovanie týchto súťažiacich.  „Účinkovanie dievčenskej speváckej skupiny ForSomeOne v Paneláku je voľba tvorcov seriálu, ktorým to scenár umožnil. Predchádzajúca kapela FourSome, v ktorej bol bubeníkom seriálový Max Slušný, sa sledom okolností vyprofilovala na konečnú ForSomeOne. TV JOJ nepovažuje ich účinkovanie za zvýhodňujúce. Seriál Panelák a talentová show Česko Slovensko má talent majú odlišné cieľové skupiny,” tvrdí PR manažér Michal Pilip. Čo si o tom myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu