Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jaro Slávik odišiel z poroty Talentu: Vysvetlením šokoval!

V šou Česko Slovensko má talent sa prvýkrát stalo, že porota nebola kompletná. Zobraziť galériu (7)
V šou Česko Slovensko má talent sa prvýkrát stalo, že porota nebola kompletná. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Nečakaný odchod! Po prvýkrát v histórii jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa stalo, že v porote sedeli iba dvaja jej členovia. Jaro Slávik (39) totiž nakrúcanie náhle opustil. Produkcia jeho nečakané konanie odôvodnila slovami, že si musel v hoteli niečo súrne vybaviť. Nám však producent prezradil omnoho zaujímavejší dôvod. Vraj v tom bola žena... No nie jeho.

Nenahraditeľnou súčasťou každej talentovej šou je samozrejme porota. Tá totiž rozhoduje o osude súťažiacich, či sa budú tešiť z postupu do ďalšieho kola alebo sa sklamaní vrátia domov. Vo včerajšej časti jojkárskej reality šou Česko Slovensko má talent však o tom nejaký čas rozhodovali namiesto troch členov iba dvaja. Najobávanejší kat súťaže Jaro Slávik si totiž musel náhle z nakrúcania odskočiť.

Známeho slovenského producenta sme preto v tejto súvislosti oslovili, aby nám prezradil, čo bolo za jeho absenciou. Svojou odpoveďou však doslova šokoval. „Bol som na kávičke s Petrou Faltýnovou,“ povedal pre topky.sk Slávik. A keď sme naliehali, aby nám prezradil naozajstný dôvod, zaskočil nás ešte viac. „Skutočný dôvod je taký, že som sa Faltýnovú pokúšal zbaliť,“ tvrdil.

Žena, s ktorou mal Jaro podľa svojich slov tráviť chvíle mimo brnianskeho divadla, je pritom partnerkou jeho porotcovského kolegu Leoša Mareša. Meno tmavovlásky evidentne použil slovenský hľadač talentov zámerne, aby moderátorovi oplatil jeho vtipkovanie pred kamerami o údajnom tajnom obede v zložení Bílá - Slávik.

Ako sa nám však podarilo zistiť, pravda je niekde úplne inde. Obávaný kat si potreboval niečo dôležité vybaviť, preto ho šofér odviezol do hotela. Podľa slov produkcie vraj bolo všetko naplánované a vypočítané tak, aby sa stihol vrátiť ešte skôr, ako sa začne samotné nakrúcanie. No náhoda a osud chceli inak – auto s porotcom uviazlo v zápche. A keďže súťažiacich bolo veľa, nakrúcať začali aj bez neho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu