Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizácka dvojička sa vydala: Dojatá nevesta, nekonečný bozk!

Herečka Lucia Molnárová si vzala hudobníka Michala Bugalu. Zobraziť galériu (28)
Herečka Lucia Molnárová si vzala hudobníka Michala Bugalu.

BRATISLAVA - Sú z nich manželia! Herečka Lucia Molnárová (26), známa z markizáckej Ordinácie, v sobotu povedala svoje áno hudobníkovi Michalovi Bugalovi (30). Nevesta v čipkovaných šatách doslova žiarila, i keď občas musela predýchavať svoje dojatie. Šťastný pár si na potvrdenie svojho zväzku potom venoval dlhý bozk.

Sú svoji! O tom, že herečka Lucia Molnárová chystá svadbu, sme vás informovali už v marci. Jej vyvoleným sa stal Michal Bugala, s ktorým sa zoznámila v Prahe. Tam prebehla aj žiadosť o ruku - blondínka si našla prsteň v dezerte. „Som presvedčený, že som si vybral tú správnu,” povedal hudobník nedávno v markizáckom Teleráne aj na margo toho, že jeho láska má sestru - dvojičku.

Párik sa vzal v sobotu v Dóme svätého Martina. Obrad začal o pol tretej a zúčastnili sa ho aj niektoré známe tváre, napríklad spevák Robo Opatovský či aktuálna Miss Universe SR Jeanette Borhyová.

Nevesta si obliekla dlhé čipkované šaty a vlečku si po ceste k oltáru vzali na starosť malí pomocníci. Obja umelci vstupujúci do manželstva žiarili šťastím. Blondínku síce na chvíľu premohlo dojatie, no zdá sa, že obrad si naozaj užívala. Veď aj pri prvom manželskom bozku si svojho muža podržala na trošku dlhšiu chvíľku. 

Podľa našich informácií si napriek pôsobeniu v šoubiznise Lucia vzala priezvisko po svojom manželovi, a tak je odteraz Bugalová. Na svadobnú cestu sa dvojica chystá do Paríža. 

Lucia Molnárová je známa najmä z markizáckej Ordinácie, kde hrala spolu so svojím dvojčaťom - sestrou Petrou. Ako speváčka sa predviedla v Hlase Česko Slovenska v tíme Michala Davida. Michal Bugala sa zviditeľnil v rôznych hudobných programoch v rámci sprievodnej kapely. Účinkoval napríklad v Legendách popu. 

Lucia Molnárová sa na svoj veľký deň obliekla do čipky.
Zobraziť galériu (28)
Lucia Molnárová sa na svoj veľký deň obliekla do čipky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu