Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kráska z markizáckej Ordinácie: Seriálový imidž hodila za hlavu, v dave ju nespoznáte!

Petru Molnárovú by dnes spoznal zrejme málokto. Zobraziť galériu (7)
Petru Molnárovú by dnes spoznal zrejme málokto.

BRATISLAVA - Zo sexi krásky nenápadné dievča! Herečka Petra Molnárová (28) sa v minulosti zviditeľnila predovšetkým vďaka účinkovaniu v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Po tom, čo obľúbený televízny projekt v roku 2012 skončil, sa kučeravá fešanda stiahla do úzadia. A hoci sa dlho nikde neukázala, pred pár dňami urobila výnimku - vyrazila si do spoločnosti. Prišla však s imidžom, vďaka ktorému ju takmer nikto z hostí nespoznal.

Zmenená! Petru Molnárovú si môžu diváci pamätať nielen ako barmanku z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade, ale aj ako letušku Mariannku z jojkárskeho sitkomu Mafstory. Po skončení oboch projektov sa však vytratila z obrazu a nebolo ju vídať ani na žiadnych spoločenských podujatiach. 

Pred pár dňami ale urobila výnimku. Po dlhom čase sme ju stretli na premiére novej slovenskej rozprávky Láska na vlásku, ktorá sa dočkala aj knižného spracovania. A známu speváčku sme v dave medzi pozvanými hosťami takmer nespoznali. Kučeravú blond hrivu totiž vystriedali tmavé vlasy. Tie mala ešte k tomu aj vyžehlené a na koncoch jemne zvlnené. Ako sa zdá, niekdajší imidž plavovlasej dračice definitívne hodila za hlavu.  

Zaujímalo nás, prečo sa rozhodla zmeniť vizáž. „Na blond som sa prefarbovala kvôli Ordinácii, kde nás chceli mať spolu so sestrou Luciou obe rovnaké. Hnedé vlasy sú moje prirodzené, takže teraz žiadnu farbu nemám. Lepšie sa cítim ako brunetka,“ vysvetlila Molnárová, ktorá si zjavne nepotrpí ani na výrazné líčenie. „Niekedy je menej viac. Podľa mňa je prirodzenosť krajšia. Nemyslím si, že sa musím nejako machliť, aby som zaujala,“ odvetila šťastne nezadaná speváčka, ktorá by s otvorenou náručou prijala nejakú hereckú úlohu v slovenských seriáloch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu