Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Molnárová už tehotenstvo nezaprie: Pozrite na to bruško!

Lucia Molnárová Zobraziť galériu (6)
Lucia Molnárová

PRAHA/BRATISLAVA – Bude mamou! Dvojičky Petra a Lucia Molnárové (30), ktoré sa do povedomia verejnosti dostali najmä vďaka markizáckemu seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, prežívajú momentálne šťastné obdobie. V hereckých kruhoch sa totiž pošepkáva, že krásky sú v radostnom očakávaní. Dokonca jedna z nich to už nezaprie. Bruško sa jej už viditeľne črtá... Pozrite!

Dvojičky Petra a Lucia Molnárové, ktoré kedysi hviezdili v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, sa dnes viac objavujú v divadle ako na televíznych obrazovkách. A práve z týchto divadelných kruhoch sa začali šíriť informácie, že sestry prežívajú momentálne šťastné obdobie - sú tehotné.

Nedávno sa totiž prevalilo, že Petra poplietla hlavu ženatému hercovi Sväťovi Malachovskému, ktorý kvôli mladej herečke opustil rodinu. Dokonca sa šepkalo, že má byť v radostnom očakávaní. To doteraz však dvojica nepotvrdila. Zrejme iba čas ukáže, ako to naozaj je.

Tehotenstvo však už nezaprie jej sestra Lucia, ktorá je už 3 roky vydatá za jazzového gitaristu Michala Bugalu a údajne  je už v 5 mesiaci tehotenstva. Bruško sa jej totiž rysuje aj v kostýme Octavie, ktorú hrá v muzikáli Kleopatra. Divadlo Broadway, v ktorom kráska účinkuje, dokonca už za ňu má aj náhradu, čo priznal pre český portál Super.cz PR manažér divadla Stanislav Běle.

A čo na tehotenstvo hovorí Lucia? Plánovali dieťatko? „Bábätko bolo plánované, takže sa s manželom veľmi tešíme. Našim snom je mať veľkú rodinu, ideálne tri deti,“ povedala pre spomínaný portál Lucia, ktorá neustále pendluje medzi Českom a Slovenskom. „Chcem pracovať čo najdlhšie, pokiaľ to pôjde. Pripravujem debutový album, hrám v Trnavskom divadle a v apríli sa hrá ešte 20 predstavení Kleopatry, takže by som rada svoju polovicu odohrala,“ dodala herečka, ktorá – ak sa potvrdí aj sestrino tehotenstvo – nebude kočíkovať bábätko sama.

Lucia Molnárová už tehotenstvo nezaprie. Je v 5. mesiaci tehotenstva.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Molnárová už tehotenstvo nezaprie. Je v 5. mesiaci tehotenstva.  (Zdroj: rchív divaladla broadway)

Viac o téme: Petra MolnárováLucia Molnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu