Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Judínyová ukázala snubný prsteň: Skvost za viac ako 10 000 eur!

Erika Judínyová je od piatka zasnúbená. Na ruke sa jej jagá takýto šperk. Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová je od piatka zasnúbená. Na ruke sa jej jagá takýto šperk. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Luxusný šperk! Na topkách sme vás v piatok ako prví informovali o zásadnom kroku vo vzťahu Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného. Herec požiadal moderátorku markizáckej Smotánky minulý víkend o ruku. Čerstvo zasnúbená plavovláska sa už hrdí výnimočným doplnkom. Počas sobotňajšieho Dňa otvorených dverí jej na ruke svietil snubný prsteň, ktorého cena presahuje podľa našich zistení 10 000 eur.

Hoci sa Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný poznali dlhé roky, ich kamarátsky vzťah prerástol do lásky len v máji minulého roka. A po pätnástich mesiacoch naberá opäť nový rozmer. Počas minulého víkendu totiž požiadal herec svoju polovičku o ruku. Urobil tak v prítomnosti jej rodičov a svojej mamy. „Áno, je to pravda. Detaily by sme však nechceli zverejňovať,“ povedala topkám moderátorka markizáckej Smotánky. „Rozhodli sme sa posunúť náš vzťah ďalej,“ doplnil ju Skrúcaný. 

Tvár televízie Markíza sa už počas sobotňajšieho Dňa otvorených dverí v Záhorskej Bystrici hrdila luxusným šperkom na svojej ruke. Ako sa nám podarilo zistiť, jeho výber konzultoval humorista s Erikiným stylistom Andrejom Kusalikom. „On pozná najlepšie jej vkus, Štefan nechcel nechať nič na náhodu,“ prezradil zdroj topiek. Ako sa nám v súvislosti so snubným prsteňom podarilo zistiť, zabávač ho kupoval v Rakúsku. Podľa našich odhadov musel stáť viac ako 10 000 eur. Vyrobený je z bieleho zlata. Koruna je z platiny, aby sa do nej dal osadiť briliant. Ten má 1,3 karátu, čo patrí do kategórie "najčistejších".

Zábery z Dňa otvorených dverí Markízy si môžete pozrieť v našej fotoreportáži kliknutím na tento odkaz.

Štefan Skrúcaný navliekol Erike Judínyovej na ruku takýto snubný prsteň.
Zobraziť galériu (10)
Štefan Skrúcaný navliekol Erike Judínyovej na ruku takýto snubný prsteň.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu