Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Idylka Puškárovej a Švajdu: Takto si užívajú romantiku!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si užívali oddych na rybačke. Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si užívali oddych na rybačke.

BRATISLAVA - V zajatí prírody! Zlatica Puškárová (36) a Patrik Švajda (41) očividne nepotrebujú na oddych len more a piesok. Relax si vedia náležite užiť aj na Slovensku. Potvrdzujú to napríklad zábery, ktoré si blondínka pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti.

Pravá rodinná pohoda! Nie je žiadnym tajomstvom, že markizácky moderátor Patrik Švajda trávi väčšinu voľného času na chate pri Žiari nad Hronom. V príjemnom lesnom prostredí sa tak môže naplno venovať svojim koníčkom. Pred pár dňami si však popri záľubách našiel čas aj na svoju rodinku.

Patrik, ktorý je vášnivým poľovníkom, totiž zaúčal najmladšieho syna Lea do tajov rybolovu. Chvíle voľna si užívala aj Puškárová, ktorá rodinnú pohodu dokumentovala. „Boli sme u kamaráta vo Veľkom Cetíne,” prezradila pre topky.sk moderátorka. Chvíle rodinného relaxu jej nepochybne padli vhod. „Užívame si romantické miesto a rybky púšťame domov. Aj tie zlaté,” komentovala s úsmevom zábery vzniknuté pri jazere Zlatica. Aký máte k tomu koníčku vzťah vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu