Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najkrajšia Slovenka a markizácka moderátorka ako sexi dvojičky: Páni, to je pohľad pre bohov!

Diana Hágerová a Ľubica Štepánová sa pýšia sexi postavičkami. Zobraziť galériu (7)
Diana Hágerová a Ľubica Štepánová sa pýšia sexi postavičkami.

BRATISLAVA - Jedna krajšia ako druhá! Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová (27) sa môže pýšiť naozaj výstavnou postavičkou. Najnovšie sa pochválila letnou fotografiou, na ktorej sa túli k rovnako zvodnej blondíne. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že na tomto zábere ide o sestry. Ako sme však zistili, kráska po jej boku je moderátorka zo SuperStar či markizáckeho Telerána Diana Hágerová (24). To je ale dvojica na zjedenie...

Maximálne sexi! Ľubica Štepánová sa v roku 2012 stala kráľovnou krásy, no namiesto modelingu sa aktuálne venuje cukrárskemu remeslu. Sladké výtvory však zrejme príliš neochutnáva, lebo na jej postave sa nič také neodrazilo. 

To, že má stále skvelú figúru, dokazuje aj jeden z najnovších záberov, ktoré zavesila na Instagram. Na snímke jej robí spoločnosť aj ďalšia kráska, ktorá sa pýši rovnako zvodným telom. Samotná Ľubica blondínku označila slovom ‚sestra‛. Nejde však o jej skutočnú rodinu. „Na fotke som s mojou výbornou kamarátkou, moderátorkou Dianou Hágerovou. Všetci nám hovoria, že sme ako sestry,” vysvetlila nám Štepánová. 

Zaujímavé je, že Hágerová tiež kedysi skúšala šťastie na súťaži krásy. Bola finalistkou Miss Universe SR 2009, no na rozdiel od Ľubice sa jej vyhrať nepodarilo. Postavičky však majú obe doslova božské. 

Na takomto zábere ich málokto rozozná. Vľavo moderátorka Diana Hágerová, vpravo misska Ľubica Štepánová.
Zobraziť galériu (7)
Na takomto zábere ich málokto rozozná. Vľavo moderátorka Diana Hágerová, vpravo misska Ľubica Štepánová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu