Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozboril utrácal: Kúpil honosné letné sídlo pri mori... za 500 000 €?!

V slnečnej Marbelle má svoju vilku už aj Vilo Rozboril. Zobraziť galériu (5)
V slnečnej Marbelle má svoju vilku už aj Vilo Rozboril.

MARBELLA - Ten sa má! Vilo Rozboril (46) má evidentne srdcový vzťah ku Španielsku. Slnečná krajina ho zrejme nalákala na svoje pôvaby aj vďaka tomu, že jeho dcéra Katka (22) tam bola na niekoľkomesačnom študijnom pobyte. Pred pár dňami si moderátor kúpil dom v exkluzívnom európskom letovisku Marbella. V letnej destinácii majú dovolenkové sídla aj hviezdy svetového šoubiznisu, napríklad herec Antonio Banderas či spevák Rod Stewart. Cena za nehnuteľnosť sa mohla podľa našich informácií vyšplhať na 500 000 eur.

Doprial si vilu pri mori! Dcéra Vila Rozborila strávila uplynulý semester na študijnom pobyte v Španielsku. Do krajiny sa zamilovala. A zdá sa, že pozitívne dojmy preniesla aj na svojho otca. Už v máji sa totiž začali šíriť reči, že moderátor zháňa dom v exkluzívnom letovisku. Prvotné správy hovorili o tom, že chce kúpiť nehnuteľnosť pre Katku.

Tieto informácie sme si u moderátora overovali práve v čase, kedy si na 4 dni odskočil na Pyrenejský polostrov. „Prepáčte, ale skoro som spadol zo stoličky. Je to absolútny nezmysel,” tvrdil nám vtedy prostredníctvom esemes správy Rozboril.

Zdá sa však, že v tom čase naopak zariaďoval všetko pre to, aby nadobudol novú nehnuteľnosť. Najnovšie je totiž už majiteľom vily v Marbelle. „Je to rodinný dom, prízemná vilka asi desať minút chôdze od mora. Majitelia ju stavali pre seba, nie na prenajímanie, takže je vo veľmi dobrom stave,” prezradil moderátor pre najnovšie vydanie týždenníku Rytmus života.

A vybral si naozaj luxusnú destináciu. Na rovnakom mieste si totiž postavili svoje letné sídla aj viaceré svetovo známe osobnosti. Napríklad herec Antonio Banderas či speváci Rod Stewart a Julio Iglesias. Podľa internetových ponúk španielskych realitných kancelárií sa nehnuteľnosti v tejto oblasti pohybujú od 200 tisíc eur a vyššie. Podľa našich informácií vysolil Rozboril za dom 500 tisíc. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu