Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fanúšik zažaloval Roda Stewarta: Pozrite, čím mu vraj zlomil nos!

Rod Stewart Zobraziť galériu (9)
Rod Stewart (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský spevák Rod Stewart čelí žalobe, ktorú na neho podal fanúšik pre zlomený nos. Istý Mostafa Kashe vyhlásil, že ho 69-ročný hudobník zranil v októbri 2012 počas koncertu v lasvegaskom Caesars Palace, keď z pódia kopol futbalovú loptu, ktorá dopadla na jeho tvár.

"Je to kontaktný šport," uviedol spevák na margo obvinenia pre portál TMZ. Muž od hudobníka žiada desaťtisíc dolárov (v prepočte približne 7 800 eur), pričom žalobu podal aj na organizátorov koncertu. Stewart je pritom známy tým, že zvykne kopať počas vystúpení podpísané lopty medzi divákov a diváčky.

Roderick David "Rod" Stewart sa narodil 10. januára 1945 v Londýne. Počas kariéry pôsobil v niekoľkých kapelách. V 60. rokoch minulého storočia bol napríklad členom už nefungujúcej formácie The Jeff Beck Group, s ktorou vydal albumy Truth (1968) a Beck-Ola (1969). Známy je tiež z kapely Faces a jej nahrávok First Step (1970), Long Player (1971), A Nod Is as Good as a Wink... to a Blind Horse (1971) a Ooh La La (1973). Na konte má viac ako dve desiatky radových sólových albumov, pričom zatiaľ posledný Time uviedol na trh vlani v máji. Držiteľa Grammy či Brit Award uviedli v roku 1994 do Rock'n'rollovej siene slávy ako sólového umelca a predvlani mu vzdali rovnakú česť aj ako členovi spomínaných Faces. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu