Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexica z verejnoprávnej STV zaskočila divákov: Snubný prsteň s mega šutrom!

Kristíne Kormuthovej sa na ruke jagal hodnotný prsteň. Zobraziť galériu (5)
Kristíne Kormuthovej sa na ruke jagal hodnotný prsteň.

BRATISLAVA – Plánuje svadbu?! Kristína Kormuthová (27) sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie objavuje dokonale upravená a s úsmevom na tvári. Počas uplynulého týždňa však divákov relácie Góly-body-sekundy zaujala aj niečím iným. Sexi tmavovláske sa totiž na ruke jagal prsteň, ktorý vyzeral ako zásnubný. Zisťovali sme, či pôjde pred oltár.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kristína Kormuthová si potrpí na pekné a kvalitné kúsky oblečenia. Zaujímavé outfity predvádza nielen v súkromí, ale často aj na televíznej obrazovke. Pred pár dňami si však väčšiu dávku pozornosti vyslúžil šperk umiestnený na prstenníku jej pravej ruky.

Viacerí ľudia pred obrazovkami si kládli otázku, či sa sexi moderátorka plánuje vydávať. „Som rada, že televízni diváci sú takí všímaví, ale nie som zasnúbená. Na to by bolo treba viac atribútov, ktoré ja momentálne nespĺňam,” poznamenala s úsmevom Kormuthová.

Ako nám tvár verejnoprávnej televízie tiež prezradila, jagavý skvost na ruke si zadovážila sama. „V poslednej dobe je rozumnejšie investovať do hodnotnejších vecí. Napríklad do diamantov. Navyše sa mi vždy páčili prstene, ktoré vyzerajú tak trošku ako zásnubné. Nečakala som preto na nijakého chlapa a urobila som si radosť sama,” uzavrela Kristína, ktorá si však cenu hodnotného šperku nechala pre seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu