Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hargašová zaspala dobu: Jarka, prečo ideš takto na obraz?!

Jarmila Lajčáková-Hargašová (vľavo) pôsobí pri kolegyniach Kristíne Kormúthovej (vpravo) a Lenke Čvirikovej-Hriadelovej (uprostred) akoby zaspala dobu. Zobraziť galériu (17)
Jarmila Lajčáková-Hargašová (vľavo) pôsobí pri kolegyniach Kristíne Kormúthovej (vpravo) a Lenke Čvirikovej-Hriadelovej (uprostred) akoby zaspala dobu.

BRATISLAVA – Fádna a bez iskry! Väčšina televíznych divákov si spája Jarmilu Lajčákovú-Hargašovú (46) najmä so spravodajskými reláciami. Pre moderátorky tohto žánru sú typické seriózne a elegantné kostýmy, ktoré na ženskosť príliš neupozorňujú. Zdá sa, že blondínka si tento štýl obliekania preniesla aj do športového programu, ktorý momentálne uvádza. Vďaka tomu vyzerá popri kolegyniach z brandže ako usadlá konzervatívna tetuška bez štipky sexepílu.

Jarmila Lajčáková-Hargašová sa vrátila na obrazovky verejnoprávnej televízie len nedávno.  Blondínka zakotvila v redakcii športu a uvádza Góly-body-sekundy. Tento krok ale zrejme nebol tým najšťastnejším. Konzervatívna blondínka sa totiž na svoje mladšie a odvážnejšie kolegyne z brandže príliš nechytá. Teda aspoň čo sa imidžu týka.

Striedmosť v obliekaní Jarmily Lajčákovej-Hargašovej by mohla byť spôsobená tým, že je tvárou verejnoprávnej televízie. Toto tvrdenie však vyvracia jej kolegyňa Kristína Kormúthová, ktorá siaha po mladistvejších kúskoch a osviežuje športové správy ženskosťou. V porovnaní so stálicou televíznych obrazoviek je síce mladšia, no aj staršie šporťáčky radi podčiarkujú svoju atraktivitu. 

Napríklad markizáčka Jana Hospodárová chodí na obraz zväčša v dievčensky pôsobiacich šatočkách. Okrem toho obľubuje tiež výstrihy a občas sa vykašle na spodnú bielizeň. Jojkárka Lenka Čviriková-Hriadelová vyzerá na televíznych obrazovkách ako taká playmate. Peroxidová hriva, opálené telo a krátke minišaty sú jej osvedčenou zbraňou, ako zaujať divákov. A ich mužská časť si bez pochýb rada užíva aj príjemný vizuálny zážitok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu