Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kráska z verejnoprávnej dovolenkovala na Miami: Takto ju na obraze nikdy neuvidíte!

v teplákoch či s úplne odhalenými nohami - takto sexicu Kristínu Kormuthovú na obrazovke neuvidíte. Zobraziť galériu (8)
v teplákoch či s úplne odhalenými nohami - takto sexicu Kristínu Kormuthovú na obrazovke neuvidíte.

MIAMI – Na obrazovkách verejnoprávnej televízie vidno Kristínu Kormuthovú (27) najmä od pása hore. Zvyčajne elegantne oblečenú tmavovlásku totiž pri uvádzaní športových správ značne zakrýva moderátorský stolík. Nám sa však podarilo získať fotografie z jej dovolenky, na ktorých kráska ukázala nielen svoje sexi nôžky, ale aj to, čo na obraze diváci zrejme nikdy neuvidia.

Kristína Kormuthová je známa tým, že má rada kvalitné oblečenie a na obrazovkách verejnoprávnej televízie sa objavuje vždy dokonalo nastajlovaná. No zdá sa, že v súkromí, podobne ako väčšina Slovákov, aj ona hľadí najmä na svoje pohodlie. Dokazujú to fotografie z jej tohtoročnej dovolenky na Miami, kde sa vybrala so svojou dobrou kamarátkou. „Bola som tam po prvýkrát a bolo úžasne, no krátko. Pevne však verím, ak financie dovolia, že som tam nebola poslednýkrát,” povedala pre topky.sk moderátorka, ktorá amerických pánov dráždila svojimi sexi nohami. Tie poodhalila v módnych minišatách a plážových tunikách. 

No okrem toho predviedla aj niečo z úplne iného súdka – pohodlné tepláky. „V súkromí sa snažím obliekať najmä pohodlne, do neutrálnych farieb, aby som veľmi ‛nekričala’. Pohodlie však viem dopriať aj svojim nohám. Opätkom som dala na dlhšiu dobu dovolenku,” prezradila Kormuthová. Takto tmavovlásku na obraze rozhodne nevídať. No treba uznať, že športový štýl jej náramne pristane.

Moderátorka Kristina Kormuthová si voľné chvíle užívala na Miami. Svojimi sexi nôžkami dráždila amerických pánov.
Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Kristina Kormuthová si voľné chvíle užívala na Miami. Svojimi sexi nôžkami dráždila amerických pánov.  (Zdroj: archiv K.K.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu