Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Boj Janka Kronera s depresiami: Po liečení nová nádej!

Ján Kroner sa opäť zapája do pracovného života. Zobraziť galériu (7)
Ján Kroner sa opäť zapája do pracovného života.

BRATISLAVA - Je na tom lepšie! Ján Kroner (56) od konca roka 2010 bojoval s depresiami. Tie ho priviedli až do psychiatrickej liečebne v Pezinku, kde bol podľa našich informácií donedávna hospitalizovaný. Našťastie to vyzerá tak, že hercov zdravotný stav sa zlepšuje a vracia sa do bežného života. Dokonca sa už venuje aj práci. Prvou lastovičkou je projekt, na ktorom pracuje pre svojho syna Jakuba (25).

Príjemné prekvapenie! Vyzerá to tak, že stav Jána Kronera sa každým dňom zlepšuje. Herec ešte pomerne nedávno pobýval v psychiatrickej nemocnici v Pezinku a jeho kolegovia mali o neho starosť. Charizmatický umelec totiž s depresiami bojoval aj v minulosti. Teraz je však už podľa všetkého z najhoršieho vonku.

Dôkazom môže byť práca pre projekt jeho syna Jakuba s názvom LokalTV. Na stránke animovanej internetovej televízie sa totiž objavila nová rubrika, v ktorej rezonuje Jankov nezameniteľný hlas. So samotným hercom sa nám síce spojiť nepodarilo, informácie o jeho zdraví sme si ale overovali u jeho rodiny.

Tá sa zatiaľ snaží seriálového Miňa Demoviča pred verejnosťou chrániť. „Nie je to ešte na komunikáciu s médiami, no jeho zdravotný stav sa postupne zlepšuje. Máme z toho veľkú radosť,” povedal nám Jakub Kroner. Mladý režisér sa vyjadril aj k pracovným plánom svojho otca: „Zatiaľ bude spolupracovať so mnou na pár projektoch pre LokalTV. V blízkej budúcnosti dúfam, že aj s inými.” V to veria aj mnohí fanúšikovia, ktorí Jánovi po celý čas vyjadrovali podporu na sociálnych sieťach i v komentároch pod článkami o jeho osobe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu