Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIP maniačka bez hanby: Na internete vystavuje svoje telo!

VIP Nákupná maniačka Karin Majorošová je veru riadna dračica. Zobraziť galériu (8)
VIP Nákupná maniačka Karin Majorošová je veru riadna dračica.

BRATISLAVA - Toto na obrazovkách nebolo! Karin Majorošová (25) je jednou z dám, ktoré spoločne s podnikateľkou Norou Mojsejovou (54) bojujú o výhru v jojkárskej šou VIP Nákupné maniačky. Všetky súťažiace sa zhodujú v tom, že milujú módu, no brčkavá tmavovláska má v porovnaní s konkurentkami jednu veľkú výhodu - štíhle vyrysované telo. Ním sa okázalo pýši aj na sociálnej sieti.

Úsporné bikiny, miniatúrne nohavičky! To je kombinácia, ktorou sa na internete prezentuje Karin Majorošová známa z jojkárskej šou Nákupné maniačky. Tmavovláska sa totiž popri štúdiu venuje tiež bikini fitnessu, čo je značne viditeľné aj na jej postave.

Karin má na sociálnej sieti vytvorenú aj stránku pre svojich fanúšikov. Tých pravidelne zásobuje fotografiami zo súťaží či súkromia, na ktorých odhaľuje značne veľkú časť svojho tela. „Ženy musia byť proste sexi. Tak ako ja,“ predstavila sa v minulých epizódach súťaže milovníčka fejkov či zvieracích motívov.

Ak chcete vedieť ako (ne)vkus svalnatej fitnessky hodnotí Nora Mojsejová, určite si nedajte ujsť piatkové večery s reláciou VIP Nákupné maniačky na Jojke.

Aj takúto fotografiu nájdete na fanúšikovskej stránke Karin Majorošovej.
Zobraziť galériu (8)
Aj takúto fotografiu nájdete na fanúšikovskej stránke Karin Majorošovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu