Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Strach z Mojsejovej spôsobil kolaps: Vieme, čím ju Nora dohnala do nemocnice!

Jarmila počas nakrúcania Nákupných maniačok odpadla. Jedným z dôvodom jej kolapsu bola aj Nora Mojsejová (vpravo). Zobraziť galériu (6)
Jarmila počas nakrúcania Nákupných maniačok odpadla. Jedným z dôvodom jej kolapsu bola aj Nora Mojsejová (vpravo).

BRATISLAVA – Bála sa jej! Ako sme vás už na topkách informovali, nedávne nakrúcanie jojkárskej šou VIP Nákupné maniačky s Norou Mojsejovou (54) v hlavnej úlohe sa nezaobišlo bez komplikácií. Jednej zo súťažiacich prišlo nevoľno a skončila v nemocnici. Zistili sme, že psychickému kolapsu predchádzala drsná slovná potýčka s košickou podnikateľkou.

Nora Mojsejová je povestná tým, že si nedáva servítku pred ústa. Jednoducho, bez okolkov povie, čo si myslí. Zrejme preto majú pred ňou mnohí ľudia rešpekt. Podobné pocity pravdepodobne lomcovali aj súťažiacimi z jojkárskej šou Nákupné maniačky, ktoré strávili uplynulý týždeň práve v spoločnosti košickej podnikateľky. Nakrúcanie špeciálneho vydania relácie o móde sa však nezaobišlo bez komplikácií. Jedna zo súťažiacich totiž skolabovala. Na Kolibe preto musela zasahovať záchranka.

Pôvodné správy hovorili o tom, že príčinou boli účastníčkine problémy v pracovnom živote. No podľa najnovších zistení môže za jej kolaps prítomnosť prominentnej maniačky. „Z Nory bola v strese už od začiatku. Keď sa jej však Mojsejová začala vyhrážať žalobou, tak to prestala zvládať a odpadla,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia.

Na detaily týkajúce sa slovnej potýčky sme sa spýtali aj košickej podnikateľky. Tá sa netajila tým, že mala voči Jarmilinmu správaniu isté výhrady. „Máme slobodu slova, ale každý musí niesť zodpovednosť za to, čo povie. Dozvedela som sa, že ma poza môj chrbát ohovárala. Tak som jej povedala, že na ňu podám žalobu,“ prezradila tmavovláska, ktorá falošných ľudí nemá v láske. „Bola to relácia o móde, tak sa malo hodnotiť len to,“ dodala Nora.

V súvislosti s konfliktom sme oslovili aj pani Jarmilu. Tá sa nás vehementne snažila presvedčiť, že s najznámejšou obyvateľkou košického Pereša nemali žiadny problém. „Nebol tam žiadny konflikt. Práve naopak, bola som prekvapená z jej správania,“ reagovala päťdesiatnička, ktorá už zrejme svoje slová povedané na kameru a poza Norin chrbát oľutovala. Rovnako tak asi aj svoju účasť v šou...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu